Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני וזוגתי משכירים דירה שאין בה מזגן וגם אין סיכוי או טעם שיותקן או שאנחנו נתקין אחד כזה.

מדובר בסלון של כ13 מטר שמחובר עם מטבח של 7 מטר. זהו החלל העיקרי אותו אני רוצה לחמם. ישנו חלון גדול עם תריס על כל הקיר בסלון. אם זה משנה.

מהו אמצעי החימום היעיל והמהיר יחסית שיבצע את העבודה?! מחסכון בכסף, אני מבין שאני יכול לשכוח, ברגע שפסלתי את המזגן.

כמובן אני פוסל תנורי חימום בגז\סולר\מזוט. אני מניח שנשארנו עם מפזרים\קונווקטרים\רדיאטורים למיניהם.

אשמח להמלצה על אחד אמין וטוב שיעשה את העבודה.

תקציב. לא אכפת לי! קר לי!!!

ראוי לציין, שבחדרים ישנו קונווקטור שאיתו אנו ישנים והוא בסדר.

בינתיים בסלון אנו משתמשים במפזר קטן ומזגנית קטנה. לא יחד. וישנו גם מקרן חום, ששורף את החיים אבל הוא נקודתי ולא שווה.

אז תעזרו לי. פליז :oops:

עריכה אחרונה על ידי samg
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ראיתי פעם סרטון ביוטיוב עם איזה אחד שמדליק נרות בתוך 2 כדי חרס אחד בתוך השני ומודד את הטמפ'. זה אמור לחמם משמעותית.

זה הסרט. אם זה בחדר גדול אפשר לשים כמה במקומות אסטרטגיים.

עוד עריכה: זה לא הסרט שראיתי אז. אם תחפש יותר לעומק בטח תמצא. מסבירים שם איך בונים את זה בצורה מפורטת וגם מראים מדידות טמפ' לפי ואחרי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראשית אתם שוכרים (ולא משכירים).

לא כתבת אזור מגורים, מישור החוף או הרים?

תנסו לסגור את התריס, זה ישפר את הבידוד.

בקיצור אתם צריכים רדיאטור בסלון שזה מחמם לאט ומעט מדי, והרבה ביגוד חם עד יעבור החורף.

פורסם

רדיאטור של דלונגי מסדרת V או TRD. ההבדל ביניהם לבין רדיאטורים אחרים הוא שהצלעות לא חשופות, אלא נתונות בתוך שרוול מתכתי. זה יוצר אפקט ארובה ומאפשר חימום אפקטיבי ומהיר יותר. חיממתי כך שטח של כ35 מ"ר עם רדיאטור אחד באקלים דומה למישור החוף הישראלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

nitch, תוסיף לפלאפל בנהריה גם שתייה. על חשבוני.

יש דגם מומלץ? מס' צלעות? זכור לי במעורפל שגם אתה וגם edan82 כתבתם בטובתו של הדלונגי רק לא מצאתי את השרשור.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

חפש לך חבית קח קרשים ותבעיר הכי כיף. תזהר רק לא לשרוף את התקרה :onfire:

עכשיו לפרקטיקה מזגן הוא הכי חסכוני מבחינת חשמל וכיסוי החלל.

אם הפרוטה לא מצויה בכיסך קנה תנור הלוגן.

פורסם

אין שום משמעות למכשיר שאתה קונה, אם פסלת מזגן ומכשירים שאינם עובדים על חשמל.

בכל האופציות הנותרות התפוקה היא בערך 1:1, על כל וואט אנרגיה שהושקע, תקבל וואט אחד של חימום.

מציע להתלבש קצת יותר חם, ולקחת 2 מפזרי חום קטנים וניידים שאפשר לנייד אותם למקום בו יושבים האנשים.

אצלי בבית בימים האחרונים הטמפרטורה היא כ-16-17 מעלות. לובש חולצה ארוכה, ואם עדיין קר, לא בושה ללבוש גם סוודר.

המזגן אצלנו בחורף נח...

פורסם
nitch, תוסיף לפלאפל בנהריה גם שתייה. על חשבוני.

יש דגם מומלץ? מס' צלעות? זכור לי במעורפל שגם אתה וגם edan82 כתבתם בטובתו של הדלונגי רק לא מצאתי את השרשור.

אתה צודק,

אני ממליץ בחום על הרדיאטורים של דלונגי, יש לי 2 כאלה, אחד מסדרת VENTO שניטץ' ציין והשני דראגון 3, פשוט מעולים ועושים עבודה מצויינת בחללים גדולים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...