Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין המדובר כמובן במכוניות השרד הממשלתיות אלא ברכבים הפרטיים שלהם, שחלקם היו די מעניינים.

כמובן שחברי הכנסת של הליכוד נמנעו מתוצרת גרמנית מסיבות ברורות.

משה דיין ז"ל - סאאב 96.

גאולה כהן - אלפא ג'וליה.

מנחם סבידור ז"ל - פיג'ו 604.

יעקב מרידור ז"ל - וולבו 264.

דב שילנסקי ז"ל - פיג'ו 304 ולאחר מכן סובארו 82'.

עזר וויצמן ז"ל- טריומף 1500.

שמעון פרס - פיאט 600, סובארו 79'.

יצחק מודעי ז"ל - פיג'ו 504.

בינימין נתניהו - ב.מ.וו 2002, בשותפות עם אחיו יוני ז"ל.

אליעזר שוסטק ז"ל - פיג'ו 504.

אתם מוזמנים להמשיך.

שמעון פרס תמיד היה אדם צנוע, לכולם היה רכב מנהלים של אז ולו היה פיאט 600

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני נזכר במערכת הבחירות של שנת 90 ובה אהוד אולמרט מגיע לכנס בחירות בלוד עם רנו 25 ... שנראתה לי מאוד מרשימה בזמנו. הרנו הייתה מבציר 89

עריכה אחרונה על ידי nath
תוספת

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
אני נזכר במערכת הבחירות של שנת 90 ובה אהוד אולמרט מגיע לכנס בחירות בלוד עם רנו 25 ... שנראתה לי מאוד מרשימה בזמנו. הרנו הייתה מבציר 89

מאוחר יותר, כשהיה ראש עיריית ירושליים, השתמש אולמרט במיצובישי סיגמה.

גם משה ארנס, לאחר פרישתו מהחיים הפוליטיים, רכש לעצמו מיצובישי סיגמה.

אגב, ה-25 וגם הסיגמה היו מכוניות גדולות ומאובזרות לעייפה, אך היו סתמיות ונעדרו כל יחוד, עיצובי, דינמי או אחר. רנו 25 החליפה שתי מכוניות אפורות שקדמו לה, 20 ו-30 - והוחלפה ע"י מכונית אחרת, שגם לא הצליחה במיוחד, הזפראן. שני הנסיונות האחרונים של רנו לייצר מכוניות מפוארות, הוול-סאטיס והאוונטיים, כל כך כשלו, עד שהחברה חדלה מפעילות בסגמנט הזה(בדומה לפיז'ו, שגם לא הציגה מחליפה ל-607).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מאוחר יותר, כשהיה ראש עיריית ירושליים, השתמש אולמרט במיצובישי סיגמה.

גם משה ארנס, לאחר פרישתו מהחיים הפוליטיים, רכש לעצמו מיצובישי סיגמה.

אגב, ה-25 וגם הסיגמה היו מכוניות גדולות ומאובזרות לעייפה, אך היו סתמיות ונעדרו כל יחוד, עיצובי, דינמי או אחר. רנו 25 החליפה שתי מכוניות אפורות שקדמו לה, 20 ו-30 - והוחלפה ע"י מכונית אחרת, שגם לא הצליחה במיוחד, הזפראן. שני הנסיונות האחרונים של רנו לייצר מכוניות מפוארות, הוול-סאטיס והאוונטיים, כל כך כשלו, עד שהחברה חדלה מפעילות בסגמנט הזה(בדומה לפיז'ו, שגם לא הציגה מחליפה ל-607).

המכוניות "מנהלים" הגדולות האלה פשוט עושות לי את זה! אבל בשביל להחזיק מיצובישי סיגמא צריך להיות בעלים של תחנת דלק.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
גם לח"כ שבח וייס מחיפה היה טעם טוב ונהג ב AMC JAVELIN מתחילת שנות השבעים בצבע כחלחל.

כנראה שהגיל עשה את שלו, כי במחצית השנייה של שנות השמונים לוייס היתה סובארו ליאונה 85' או 86' בצבע אפור כהה, מדגם 1.8GL.

פורסם
כנראה שהגיל עשה את שלו, כי במחצית השנייה של שנות השמונים לוייס היתה סובארו ליאונה 85' או 86' בצבע אפור כהה, מדגם 1.8GL.

טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים, ולגבי הגיל מדובר על שנות השבעים ולא השמונים כאשר אתה עוד היית ינוקא !

פורסם
טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים, ולגבי הגיל מדובר על שנות השבעים ולא השמונים כאשר אתה עוד היית ינוקא !

ינוקא? כולה 6 שנים בינינו :lol:

בשנות השמונים, ראיתי את וייס לא מעט פעמים בסובארו שלו. הוא גר באותה תקופה קרוב למרכז הכרמל בחיפה.

את הג'אבלין נהג מן הסתם בשנות השבעים, כשהיה צעיר יותר - ולכן איזכור עניין הגיל, שלו ולא שלך.

למגינת ליבו של אחד ממכרינו המשותפים, שגם לוקה בהבנת הנקרא וגם התנהג כיאכנע פולניה למהדרין.:evil:

פורסם (נערך)

ערן,האם יש לך קשר למשפחת אמסטרדם ?

ברכב נמצאה קבלה לתיקון על שמו.

בשרשור הזה נכתב ע"י amstedam

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512147-התחדשתי-בצרפתיה&p=4199174&viewfull=1#post4199174

טוב אני קצת מתרגש...

ואני אסביר מדוע,

קודם כל, הרכב (למרות שאני לא רואה את המספר אבל כל שאר הנתונים עונים נכונה) אכן היה של שר הבריאות.

היד השניה היה אבא שלי, אשר הוא זה שקנה אותו מהשר...

וואו כמה נסיעות היינו נוסעים איתה! מהיישוב קדימה ועד שדה בוקר לפחות פעם בשבוע בלא בעיה אחת קטנה!

רכב מדהים ביותר.

עוד דבר, הוא מכר אותו לאחד העובדים שלו בעלות של 3000 שקלים.. (עד עכשיו אני כועס עליו שעשה את זה! וגם הוא כועס על עצמו.. icon_twisted.gif )

עריכה אחרונה על ידי AviR1969
פורסם

מתי שהוא באמצע שנות השמונים נסעתי עם אבי ז"ל בכביש מס' 1. לידנו עברה פז'ו 505 מרובעת דלתות, בצבע בז'. מהחלון ליד הנהג הציץ עזר ויצמן עם השפם הידוע ומשקפי שמש מרובעות. החלון היה פתוח והאיש כמעט והוציא ראשו ממנו כדי לראות את האנשים ב"ויצמניות" אופיינית.

• תוכן חדש...