Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שמחתי לקרוא את השרשור הזה בהתחלה, גם לשמוע על רכב מעניין ומושקע וגם מישהו שמצא בול את הרכב שמתאים לו. העלה חיוך על הפנים.

אבל טוב שיש גם מקרים כאלה, שאנשים ייראו שזה לא עובד, ותמיד יהיה איזה דיסקו שיעיר ויאיר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

למרות שאני מבין את התגובות שעולות כאן, רציתי לכתוב את דעתי רק כדי לאזן טיפה את ההתנפלות.

אני לא יודע מה הסיבה למכירה לאחר תקופה כה קצרה, אבל מהכרות שלי עם הבעלים, ועם רכב מיוחד (מאד) אחר שהיה ברשותו ונמכר לא מזמן, מדובר על בנאדם פדנט שמשקיע מעל ומעבר ברכבים שלו. ראיתי את האוטו הנ"ל לפני שבועיים במפגש (כך שאין לי נסיון אישי איתו או משהו), והוא בהחלט נשמע מאד מרוצה ממנו, ורכב באמת נראה טוב. בהחלט יכולה להיות סיבה הגיונית לחלוטין למה נפלה ההחלטה למכור.

פורסם

הרכב נמכר אחרי תקופה קצרה. למען ההגינות היה ראוי שיציין זאת.

פדנט או לא, עכשיו זה נראה מוזר ואף חשוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין בעיה שהרכב נמכר אחרי תקופה קצרה. קורה שקונים ומוכרים מהר - לפעמים יש הזדמנות טובה ממישהו שרק רוצה שיקחו ממנו את האוטו ולפעמים האוטו לא מתאים. כשפותחים בכזה שיר הלל לאוטו ואחרי כמה ימים צצה מודעת מכירה זה מריח כמו משהו לא אמין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באופן כללי אני מבין, וגם מסכים לחלוטין. פשוט רציתי להגיד שלפי דעתי, האישית כמובן, במקרה הזה אין ממה לחשוש.

בכל זאת, לדעתי אם פות"ש יכתוב מה הסיבה למכירה לאחר זמן כה קצר רק יעזור.

• תוכן חדש...