Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כחודשיים רכשתי סוזוקי איגניס ספורט מדהימה ורציתי לשתף אתכם בחודשיים הראשונים שלי עם הרכב

אז כאמור מדובר באקזמפלר משנת 2005 יד שנייה עם 130,000 קמ

התנהגות: מדובר ברכב כייפי ומהנה שמסובב ראשים כי לא כול יום זוכים לראות איגניס ספורט

הרכב מתנהג מדהים ומפתיע מאוד בכול סיבוב למרות גובהו

המתלים מוקשחים ומונמכים ב-30% מאיגניס רגילה

הרכב נוקשה ולא נוח בהתחלה אך מתרגלים לזה מהר מאוד

בייחוד שיש לך ברכב מושבי ריקארו מקוריים אשר אוחזים מאוד ונוחים להפליא

מנוע וגיר: מדובר במנוע בנפח 1.5 בעל תזמון שסתומים משתנה אשר דומה מאוד לזה שמורכב ביאריס ספורט

כיאה למנועי סוזוקי אשר מתאפיינים באמינות יוצאת דופן ויש שיגידו שסוזוקי אמינה יותר מטויוטה... (אני בעד)

תיבת ההילוכים בעלת 5 מהלכים מאוד מאוד קצרה עד כמה קצרה? הילוך 5 במהירות 60 קמש והטיפוס למאה קמש

יהיה ללא מאמץ ומבלי להוריד שום הילוך...

כמו הגיר מאפשר האצות בניים מהירות וזריזות שמעלה חיוך כול פעם מחדש

במהירות של 100 קמש בהילוך חמישי הטורים יושבים על ה-3000 במחוון הטורים לכן רעש המנוע חזק בנסיעות ארוכות

בוצעה צריכת דלק משולבת ומדויקת ויצא שהרכב צורך רק 14.8 ק"מ לליטר דלק

מרכב ותוספות: חוץ מזה שמדובר במרכב 3 דלתות מיוחד הרכב מתאפיין בקיט ניפוחים מקורי ומדליק

דיסקים בכול ארבעת הגלגלים גאנטים סגסוגת קלה (באמת קלה) קוטר 15 של חברת אנקיי היפנית כול גאנט שוקל 5.4 קילו

פנים הרכב מתאפיין בסלון ריקארו מקורי ידית הילוכים וגלגל הגה מצופה בעור לוח שעונים לבן עם תאורה כחולה

מחשב דרך בקצה מרכז הדשבורד ועוד....

לסיום רכב מהנה מאוד ומומלץ

ולאחר בדיקה של 5 יאריס ספורט לא פחות הקנייה של האיגניס הייתה משתלמת

אני מרוצה...

פורסם

רכב בהחלט מיוחד. כמו ביאריס, גם בו תנוחת הישיבה הגבוהה קצת מוזרה בשביל רכב ספורטיבי, אך מבחינת ביצועים היא דווקא לא רעה. מקווה ששלך בצבע צהוב עם מדבקות...

תהנה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב מיוחד שאישית אני אוהב את העיצוב שלו שמזכיר מכונית ראלי קטנה. בניגוד לטויוטה המקבילה שנראית כמו עכבר למחשב.

אני מאד מקווה שמכשירי תנועה יצאו מהקיבעון המפגר שלהם ויתחילו לייבא עוד מכוניות סוזוקי ספורטיביות, כמו הסוויפט ספורט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאד מקווה שמכשירי תנועה יצאו מהקיבעון המפגר שלהם ויתחילו לייבא עוד מכוניות סוזוקי ספורטיביות, כמו הסוויפט ספורט.

ואז עוד 10 שנים נוכל לקנות אותן כמשומשות :cry:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף מאשר שלא יהיה בכלל.

לדעתי לאיגניס ספורט יהיה ערך אספני בעוד 20 שנה. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסרגל הכלים מעל חלון התגובה יש ציור של גלובוס עם וי אדום מתחתיו. משמאלו יש אייקון insert image . תלחץ עליו ותבחר מהיכן אתה מעוניין להעלאות את התמונה ( תיקייה במחשב / קישור מאתר) .

פורסם

תשמע,

אל תיעלב,

מילא שעפת על האוטו כאילו זה 911 או פאביה או בראבו. את זה אני יכול להבין - קנית ואתה מאוהב באוטו שלך.

מודעת המכירה ששמת עכשיו מבחינתי הופכת את כל סיפור ההלל הזה לאוטו לפרומו אחד גדול למודעת המכירה.

אם היית קודם מוכר ואז נותן חוו"ד היית נחשב בעיני לאמין. בצורה שעשית את זה, הרבה אמינות אין כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...