Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה מושך ימינה(בכביש בעירוני ובמהיר)

ברשותי כרגע איביזה 2011 אוט גימור ספורט 1.6 אשר עברה 40 km ומטופלת רק בצמפיון. הוחלפו 4 צמיגים חדשים (פירלי), הרכב עבר איזון גלגלים + כיוון פרונט בצק אפ בגלל שהוא מושך ימינה (גם בכביש עירוני וגם במהיר). מה ניתן לעשות?? הייתי פעמיים בצק אפ ועדיין מושך!! יש לציין שעבר טסט השבוע חלק(לא יודע אם קשור ובאם זה פרמטר שגם נבדק..) תודה רבה

אשמח לסיוע

פורסם

מוסיף שלחץ אוויר תקין בכל הגלגלים וניסיתי להחליף בין הקדמיים לאחוריים ואפילו להצליב.. אובד עצות...

פורסם

זה נשמע שאחד הגאנטים הקדמיים חטף מכה והתעקם טיפה(יכול להיות גם מבור בכביש), אפשר לנסות להחליף בין הימני לשמאלי הקדמיים (אצלי זה פתר בעיה דומה)

פורסם

הרכב טפו טפו חמסה 55555 לא עבר תאונה. שנית, רשמתי שניסתי להחליף בין הקדמי לאחורי ובין ימין לשמאל ולא עזר...

פורסם

פרונט ברכב מודרני הוא דבר קצת יותר מורכב ומסובך ממה שנוטים לחשוב. הייתה לי שיחה בעניין עם עידן מהמעבדה לרכב (שעוד דקה נגיע לשם) והוא הסביר לי על האופן בו מערכות היגוי מודרניות עובדות.

מעבר לעניין הזה יש עוד פרמטרים משפיעים על התנהגות הרכב, גם אם המחשב אומר שהכל פלס:

1. שיפוע הכביש - כל הכבישים בארץ בנויים בשיפוע על מנת לאפשר ניקוז מים. לרוב השיפוע הוא לימין הכביש ולכן למעשה כל רכב מושך טיפה ימינה. השאלה היא האם אולי זה מה שאתה מרגיש או שיש משיכה חזה יותר לימין.

2. צמיגים - יש צמיגים הרגישים מאוד ללחצי אוויר ומגיבים ומתנהגים שונה כאשר הלחץ לא מתאים. צמיגי טויו הם דוגמה מצויינת לצמיגים שיצא להם שם רע בגלל שאנשים לא מבינים את משמעות לחץ האוויר.

3. אני מציע לפנות לעידן מהמעבדה לרכב (זה השם משתמש שלו) ולברר עלות כיוון הגה ממוחשב. תסביר לו בדיוק מה הבעייה, קבע יום וסע אליו גם אם אתה מהצפון הרחוק. מאוכזב לא תצא משם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי שגם לי יש את הבעיה הזו, אכן שמתי לב שכמעט בכל כביש יש משיכה קטנה ימינה כפי שאיתמר כתב.

בדקתי ועשיתי כיווני פרונט והכל נמצא תקין.

אני מעריך את זה בכנסיעה של 200-300 מטרים קו ישר, אז רואים הבדל במשיכה כלפי ימין.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש משיכה רצינית דהיינו באם אעזוב את ההגה תוך 3שניות אני בנתיב הסמוך אליי מימין... אני יודע להבדיל בין משיכה קטנה שטבעית בכבישי הארץ לצורך ניקוז אל מול משיכה חרגיה

• תוכן חדש...