Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ מאוד לעשות את מה שיגאל רשם בתגובה מעליי.

אני אוסיף ואציין שהאמריקאית שאני מחזיק היום מתנהגת בדיוק כמו הביואיק שלך (נהגתי בכזו שנת 2000) והאטה שאתה מתאר נשמעת משמעותית מידי בישביל רכב שמשייט בפחות ב2000 סל"ד (גם אצלי 1900 ב 100 קמ"ש).

כשאני עוזב את הגז ב 100 קמ"ש כמעט ואין האטה בכלל, וגם אם יש לא כזו "קיצונית" כמו שאתה מתאר.

אם יש לך אופציה לנהוג בביואיק לה סייבר נוספת זמינה אני ממליץ מאוד שתעשה סיבוב ותהיה בטוח ב 100% שזה לא רק משהו בתוך הראש שלך, בהצלחה!

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה רבה , אבדוק את הפינים הללו ואגרז אותם בכל מקרה .

רציתי לשאול גם על הפלאגים , הם גם יכולים להביא למצב כמו שתיארתי ?

בעל הרכב הקודם אמר שהוא החליף פלאגים לפני פחות משנה , יש לי דרך לבדוק זאת ?

פורסם

הפלאגים לא קשורים, ממילא כשאתה עוזב גז אין זרימת דלק לצלינדר והפלאגים שם בשביל היופי

יום טוב גם לך

פורסם

שוב שלום לכולם ,

היום שמתי לב לתופעה נוספת , כשאני מסתכל על מחשב צריכת הדלק (הרגעית) שמראה לי בכל רגע נתון את צריכת הדלק ישנן קפיצות לא הגיוניות .

במיוחד במהירות איטית של 20-30 קמ"ש . כמובן שהקפיצות הללו לא תואמות את הדוושה ואת פעילות האוטו .

אני לא לוחץ כלום ואני רואה קפיצות מ5 ליטר ל100 ק"מ ל27 ליטר ל100 ק"מ ...

רציתי להוסיף , שבאמת ביחס לביואיקים שהיו לי בעבר הצריכה של זאת יותר גבוהה . (הייתי רגיל לצריכה ברכב כזה 8.5-9 ק"מ לליטר ועכשיו הוא עושה 7-7.5 ק"מ לליטר)

יכול להיות שזאת הסיבה לתקלה שהרכב לא משייט כמו שהוא אמור לשייט בכביש מהיר או שזאת בעיה בנפרד ?

איך המחשב יודע את הצריכת דלק ? אולי יש לי איזה חיישן שאינו מגיב טוב ?

פורסם

מה שמאט (בלם תפוס או משהו אחר) אותך הוא זה שגורם גם לעליה בצריכת הדלק.

אני בספק רב שזה איכשהו קשור לפעולת המנוע כי המנוע למעשה מכובה (לא מקבל דלק) כאשר אתה עוזב את הגז.

בדקת את רפידות הבלם?

יום טוב גם לך

פורסם

לגביי החיבור למחשב , יש לי את המכשיר ELM327 וברגע שאני לוחץ בתוכנה שלו לבדיקת הצריכה הוא נתקע.

לגביי הרפידות , רציתי לבדוק בסופ"ש אבל לא יצא לי אבדוק הסופ"ש הזה ...

לידע הכללי , איך המחשב של צריכת הדלק יודע את צריכת הדלק ?האם הוא לוקח מידע מחיישן אחד או מכמה אלמנטים ?

פורסם
לגביי החיבור למחשב , יש לי את המכשיר ELM327 וברגע שאני לוחץ בתוכנה שלו לבדיקת הצריכה הוא נתקע.

לגביי הרפידות , רציתי לבדוק בסופ"ש אבל לא יצא לי אבדוק הסופ"ש הזה ...

לידע הכללי , איך המחשב של צריכת הדלק יודע את צריכת הדלק ?האם הוא לוקח מידע מחיישן אחד או מכמה אלמנטים ?

הוא יודע באיזה מהירות אתה נע והוא יודע לכמה זמן נפתחים המזרקים. זה נותן מדד די מדוייק

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...