Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו ב14:15, עד 14:45 אף אחד לא ניגש אלינו.

הזמנו שתי ראשונות ושתי עיקריות.

הראשונות הגיעו אחרי חצי שעה - מנת סלקים(כ50 שח) שהכילה שלושה חצאי סלק אדום, שלושה חצאי סלק צהוב וארטישוק. הרוטב היה מיונז, ומעל היו קצת עשבים, מקצתם שרופים. היה נחמד, אבל ממש לא מצדיק את המחיר. לא מבחינת גודל ולא מבחינת טעם.

הראשונה הנוספת היתה מוח עגל(גם כחמישים שקלים) שהיה מאוד טעים. מח נימוח ברוטב פיקנטי חריף בליווי חלה. מנה טעימה מאוד ששווה את מחירה, סוג של.

40 דקות קדימה, העיקריות עדיין לא הגיעו(סינטה ניו-יורק ולאפה עם שייטל) שאלנו כמה פעמים מה קורה ולא קרה כלום. ב16:00 בערך ביקשנו לבטל את המנות וגם חשבון והלכנו.

חוויה לא נחמדה. יצאתי רעב ולא מרוצה.

אגב, כשבחנתי את מחירי המנות בבית ציפיתי שהשולחנות/מקומות ישיבה יהיו יותר נוחים ומרווחים, ולא ירגישו כמו רהיטי גן מהום סנטר ב100 שח.

הכוסות שקיבלנו עם המשקאות היו דביקות ונראו כאילו לא עברו שטיפה בסיסית בברז.

לא נחזור.

פורסם (נערך)

מרגיז!!

לכתוב מכתב להנהלה או לבעל הבית,ואתה מתנסח יפה מאד..

אני הייתי עם חבר ברשת ארצית מאד מפורסמת וסה''כ ביקשתי

קפה ועוגה,כאשר הגיעה העוגה ישר בעין קלטתי שהיא לא טריה,

המלצרית הכחישה,ולכן אכלתי אותה,לאחר מכן סבלתי מבחילות משך כ

3/4 שע'..אגב על קפה ועוגה דלוחה וישנה שילמתי 53(!!) ש''ח, לא כולל

דמי שרות שסירבתי בתוקף לשלם.

ואכן פניתי למנהל המקום שהציע לי ארוחה זוגית חינם וסירבתי,הודעתי

לו שלא אדרוך שם יותר פשוט!!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

מומלץ בחום לגשת בפעם הבאה לסינטה בר שנמצא באותו האיזור אם אתה מחפש אוכל ברמה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

1 - לא באמת שמנו לב שהזמן עבר, ישבנו ודיברנו. אם שאר הארוחה לא היתה מתנהלת כ"כ גרוע לא הייתי מציין את זה..במקרה הזה משך הזמן הנ"ל אכן היה רמז מטרים.

2- אם כל מסעדה בה לא היה ניגש אליי מישהו תוך 10 דקות היתה מוחרמת מצידי, כנראה שלא הייתי יוצא למסעדות בארץ.

פורסם

קרה, קורה, יקרה. למדת לקח מהמסעדה הזו, ואני משער שלקוחות מהפורום הם גם לא ייראו יותר (ואם כן, אז פחות מבעבר). את הנזק הם עשו לעצמם.

לגבי פניה של מלצר, ממה שיצא לי לחוות, במסעדות שנחשבות ברמה גבוהה, תמיד! אבל תמיד ניגש אלינו מלצר, שואל אם הכל בסדר גם אם לא קראנו לו אחרי שהמארחת הושיבה אותנו (אחרי 5 דקות מקסימום).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנת סלקים(כ50 שח)

אני מתנצל, אבל הפסקתי לקרוא אחרי השורה הזאת :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי פניה של מלצר, ממה שיצא לי לחוות, במסעדות שנחשבות ברמה גבוהה, תמיד! אבל תמיד ניגש אלינו מלצר, שואל אם הכל בסדר גם אם לא קראנו לו אחרי שהמארחת הושיבה אותנו (אחרי 5 דקות מקסימום).

מלצרים אמיתיים לא פונים כל כמה דקות כדי לבדוק אם הכל בסדר. הם צריכים להיות קשובים ללקוחות ולהבין מתי צריך לגשת ולא כל פעם שעוברים לידך (גם אם הם לא המלצרים שלך...), לשאול האם הכל בסדר. זה מציק, במיוחד אם אתה באמצע ביס...

שלא לדבר על זה שעד שהם מפנים את הצלחת הריקה, לוקח להם שעות. (שלא לדבר על זה שהם לא ממש יודעים מתי צריך לפנות ומתי לא...)

• אחראי פורום
פורסם
מומלץ בחום לגשת בפעם הבאה לסינטה בר שנמצא באותו האיזור אם אתה מחפש אוכל ברמה.

זה אותם בעלים.

עוד לא יצא לי לבקר שם, התפריט מעניין, אבל אני לא הולך למקומות עם שירות בסיסי לקוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מלצרים אמיתיים לא פונים כל כמה דקות כדי לבדוק אם הכל בסדר. הם צריכים להיות קשובים ללקוחות ולהבין מתי צריך לגשת ולא כל פעם שעוברים לידך (גם אם הם לא המלצרים שלך...), לשאול האם הכל בסדר. זה מציק, במיוחד אם אתה באמצע ביס...

שלא לדבר על זה שעד שהם מפנים את הצלחת הריקה, לוקח להם שעות. (שלא לדבר על זה שהם לא ממש יודעים מתי צריך לפנות ומתי לא...)

אני כתבתי בזמן האוכל? כתבתי על פניה שלהם בזמן שהתיישבנו, לפני ואחרי קבלת תפריטים. לאחר מכן רק פעם אחת האם הכל בסדר וטעים. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה אותם בעלים.

עוד לא יצא לי לבקר שם, התפריט מעניין, אבל אני לא הולך למקומות עם שירות בסיסי לקוי.

לא ידעתי, המלצתי עליה פשוט כי זכרתי שהיא באיזור ולא התאכזבתי שם אף פעם, לא מהשירות ובמיוחד לא מהאוכל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
1 - לא באמת שמנו לב שהזמן עבר, ישבנו ודיברנו. אם שאר הארוחה לא היתה מתנהלת כ"כ גרוע לא הייתי מציין את זה..במקרה הזה משך הזמן הנ"ל אכן היה רמז מטרים.

2- אם כל מסעדה בה לא היה ניגש אליי מישהו תוך 10 דקות היתה מוחרמת מצידי, כנראה שלא הייתי יוצא למסעדות בארץ.

שיט הפנז, לא נורא, אבל אני באמת ממליץ שתשפר קצת את הסטנדרטים שלך. לא מצפה שיביאו את האוכל תוך עשר דקות, אבל בשביל שמלצר יגש אליך ויקח הזמנה זה מספיק בהחלט.

פורסם

אפילו בBBB (לפחות ברחובות) השירות טוב יותר, וזו רק המבורגריה. גם כשהכי לחוץ, אין סיכוי שיעברו יותר מכמה דקות עד שמלצר יגיע אליכם אחרי שישבתם, ישאל אם רוצה משהו לשתות בזמן שאנחנו בודקים את התפריט, או אם אנחנו רוצים עזרה או לשמוע על מיוחדות.

ממשיך לחזור לשם לא רק בגלל שטעים, אלא כי השירות מעולה, לא חופרים עם "הכל בסדר", באים פעם אחת, לאחר כמה דקות מקבלת האוכל.

יש מקומות בעיר (רחובות) שהחרמתי סופית רק בגלל השירות, לא מוכן לחזור לשם. ג'אפניקה זה אחד מהם, מזעזע.

פורסם

יצא לי לבקר בששון בתחילת השנה, אני לא זוכרת כבר מה בדיוק קרה שם, אבל באנו עם עוד זוג חברים וכולנו יצאנו בהרגשה שלשם לא נשוב.

מסכימה עם מתן לגבי הBBB, מעניין שגם השרות של ג'פניקה די חוזר על עצמו ברחבי הארץ, בינתיים רק סניף שבביג ק. אתא לא מאכזב ואני תמיד מעדיפה להגיע לשם ולא לכרמל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...