Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי היום לראות מספר סרטונים ביוטיוב על שידרוג שלושת הגדולים(או איך שלא קוראים לזה בשפה העברית)

וראיתי שכולם משתמשים בכבלים 1 או 0 גייג' של חברות סאונד.

עכשיו נשאלת השאלה, למה דווקה את הכבלים האלה? במה הם שונים מהכבלים שאני משתמש בהם בעבודה?

אני רתך (יש לינק עם האינסטגרם שלי בחתימה), וכל הכבלים אצלי הם 1 או 0 גייג'. הזרם לא יורד מ 150 אמפר 10 שעות ביום. בלי התחממות, גם על 350 אמפר (מקסימום של המכונה שלי) הם לא בדיוק מתחממים.

אז מה מיוחד בכבלים של אאודיו? :roll:

ראיתי שאנשים סוגרים סופיות עם מלחציים ואז שמים בדיל, מבחינת לחיצה אני בניתי בשבילי מכשיר מיוחד שלוחץ סופיות 50 בצורה יפה (מי שירצה תמונות אז בכיף)

אבל למה משמש הבדיל? :roll: אף אחד מהסופיות שיש לנו בעבודה לא מולחם, הוא פשוט לחוץ ו... זהו.. גם הכבלים שמכין החשמלאי וגם הכבלים שמגיעים מוכנים מהיצרנים.

תודה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

השיקול העיקרי הוא בגלל הגמישות של הכבל.

בנוגע לבדיל זה שיטת סגירה על הסופית, מי שלוחץ לא צריך בדיל זה מיותר.

פורסם
השיקול העיקרי הוא בגלל הגמישות של הכבל.

בנוגע לבדיל זה שיטת סגירה על הסופית, מי שלוחץ לא צריך בדיל זה מיותר.

למה צריך את הגמישות אם ככה או ככה אתה מתקין את החיווט פעם אחת והוא נישאר באותו המצב כל הזמן?

זה לא שכבל של ריתוך זה כבל שהוא מוט, יש לו משחק לא רע בכלל

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

השיקול העיקרי מבחינתי זה שטח הפנים האפקטיבי שנובע מריבוי הסיבים.

מעבר לכך, הכבלים של החברות הטובות בעולם הרכב הם די OVERSIZED, מה שאומר שאתה מקבל כבל יותר עבה ממה שנמצא בתעשייה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קשה מאוד לעבוד עם כבל בעובי כזה בסביבת רכב שהיא מאוד מסוכנת לכבל.

הכבל הוא מעולה ולפעמים יותר טוב מכבל של חברות מסויימות אבל נוח לקנות כבל של חברה שמתמחה באודיו לרכב שהתחשבה בכל הפרמטרים שקשורים לסביבה ברכב.

• תוכן חדש...