Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לברר לגבי בעלים של דירה שנראת נטושה. מאיפה עלי להתחיל? בכדי לקבל את המידע על בעלי הנכס או יורשיהם באם ישנם כאלו?

לצורך העניין, מצאתי את מספר הגוש והחלקה. ידועה לי הכתובת ומספר הדירה. למי עלי לפנות עם המידע הזה?

אין איזה שם או שם משפחה שעליו אני יכול להסתמך. אם מישהו כאן תהה :)

פורסם

ברמה הבסיסית, אתה יכול להוציא עותק מנסח טאבו של הבניין, המפרט את בעלי הזכויות בו, דרך אתר דואר ישראל.

בד"כ, למיטב זיכרוני, נסח בעל תוקף משפטי, ניתן להוציא רק פרונטלית בלישכת המקרקעין (טאבו) של עיר ספציפית. ואולם, באתר הדואר כאמור, ראיתי שניתן לבחור בין נסח טאבו לא מחייב לבין כזה שכן נחשב למחייב, כך שיכול להיות שקיים חידוש. מכל מקום, אינדיקציה כללית זה יכול לתת, ובמידת הצורך, תמיד תוכל גם לפנות פרונטלית ללישכת המקרקעין בעיר הרלוונטית.

מעבר לכך, ניתן להוציא (אני עשיתי זאת בעירייה בעבר, אבל אולי אני טועה) תיק בית משותף בכדי להשלים את התמונה.

מקווה שעזרתי,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תוציא נסח מלא תמצא את שמות כל הדיירים.

פירוט של קומה תקבל שם גם, כך שכבר צימצמת את האפשרויות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה ואותו ניתן להוציא מהאתר שרשמו כאן? כי יש שם נוסח רגיל\היסטורי\מרוכז. תחת נוסח מרוכז רשום: מידע מרוכז - מידע מרוכז שאינו כולל את כל פרטי הרישום על כל הדירות בבית משותף. ובכלל תחת החלקה שיש לי ישנם כמה וכמה בניינים בעלי כמה וכמה כניסות :? לכן לא נראה לי הגיוני שיתנו לי רישום של כמה מאות דיירים.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

תוציא נסח מרוכז, זה יתן לך מידע מתומצת (שורה-שתיים) על כל דירה (=תת חלקה) בחלקה הזו.

אם זה לא יספיק אז תעשה עבודת בילוש בסיסית (לקחת את הנוסח המרוכז ולהשוות למספרי הדירות ושמות הדיירים בתיבות הדואר) ותגלה את הקשר בין מספרי תת החלקות לדירות.

למשל אם החלקה כוללת 3 בניינים אז יכול מאוד להיות שתת חלקה 1 = השטח המשותף, תת חלקות 2-19 = הבניין הראשון, תת חלקות 20-37 = הבניין השני וכו'.

בדרך כלל הסדר בתוך הבניין חופף לסדר בטאבו כלומר דירה 3 בבניין השני תהיה תת חלקה 22.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב. יש לי שם.

איך אני מתקדם מכאן :)

השם הזה לא מופיע ב144 יכול להיות שהבנאדם נפטר.

מישהו בעירייה אולי יוכל לתת לי פרטים מעבר למה שכבר קיבלתי מהטאבו?

פורסם

עצה שלי- תדבר עם שכנים, הם יוכלו לנדב פרטים ורקע על הדירה- סכסוך ירושה\אדם ערירי שנפטר וכו'.

ליפול על מישהו בטלפון- היי, יש לך דירה נטושה בטז'קיסטאן ואני מעוניין בה יכול להפחיד את הבעלים, מנסיון.

לפעמים הבן אדם מסובך\בחובות והוא מנסה לברוח אז אתה רק תפחיד, תנסה לברר פרטים ואולי אחד השכנים

יוכל לחבר ביניכם. אם אתה בעניין של דירות נטושות תוכל לשאול את הבן אדם שבודק מוני חשמל אם הוא מכיר

עוד דירות באזור שהמונה שלהם לא משתנה- לפעמים זה יהיה מצב של 2 דירות מחוברות אבל לפעמים מציאה.

בהצלחה.

פורסם

יש לך ת.ז.?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברור שיש לו, זה רשום בטאבו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ברור לי שיש לו, זה היה רמז דק לדברים שהחוקיות שלהם לא בשמיים אבל עובדים ביעילות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...