Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.2TCe אוט' Collection

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את הרנו ויש לי ניסיון לא משהו עם צרפתיות.

הייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת עליה אם מישהו מכיר.

התקציב שלי הוא 110 אלף ואני מעוניין ברכב מוגדש מטעמי חסכון וביצועים ואין בעיה עם ידני.

חשוב לי רכב עם אמינות ויש לי אופציה לחכות קצת זמן.

אני נוסע ביום בסביבות 60 [KM].

אשמח להצעות, הארות והערות :-).

פורסם

אני מנסיוני עם צרפתיות ובעל רנו קליאו שנת 2007 לשעבר.

לאחר שנסעתי נסיעת מבחן על הרנו קליאו החדשה טורבו בנזין אוטומט (אין ידני עם טורבו בדם הזה) לא ההיתי מרוצה בכלל וישר ירדתי מהאוטו הזה הנסיעה שלו ממש לא נוחה ולא כיפית, בתא הנוסעים מאוד לא נוח ובכלל לא מפנק כל מי שיגיד לך אחרת שזה אוטו טוב ונוח טועה ובגדול (הוא רק רוצה פוזה\יופי, ולא חסר)

הביצועים של האוטו מבחינת מהירות מאוד טובים למנוע 1.2 טורבו בנזין אך לא מספיק

אני ממליץ שתירד מהאוטו הזה ותקנה אוטו אחר.

פורסם (נערך)

דעתי שונה לגמרי,לאיזו מתחרה יש ביצועים טובים יותר ברמה מספקת?

הרנו לא איטית אבל זה לא רכב ספורט ולא מתיימר להיות.

מה זה נסיעה כיפית לטעמך?

לי דווקא היה נוח,מושבים נוחים,סלון מאוד מעניין,ולא חסר איבזור,אז מה לא מפנק?

ואיך בכלל אתה אומר שמי שטוען אחרת טועה? אולי אתה טועה? מה אתה בוחן עליון של רכבים?

היום בתקציב הזה הייתי קונה את הקליאו סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אומנם לא נהגתי על המנוע והדגם, אבל יכול להוסיף לדיון שאבא שלי החליף קולאוס 2.5 ליטר בקפצ'ור (מנוע זהה לקליאו) אוטומט ומאוד מרוצה.

היה לו חשש גדול מתחושת עצלות של מנוע קטן, במיוחד למי שיורד ממנוע גדול.

הוא אומר שהרכב מרגיש זריז.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קל מאוד להסתנוור מהעיצוב החיצוני של הקליאו (וגם מהניקל שתקעו על ההגה). אבל אותי חינכו שלא כל הנוצץ זהב.

כשמתיישבים בקליאו, מגלים המון פלסטיקים מבריקים ונוצצים בחוסר טעם. אם אלה הפלסטיקים המבריקים של הקונסולה המרכזית ומתגי החולונות (שאגב, כבר לא יושבים 100% ומשמעים חריקה עדינה בנגיעה) ואם אלו הפלסטקים הצבעוניים\שחורים על ההגה ומסביב לפתחי המזגן.

שמישהו יסביר לי מה הטעם בהגה מצופה עור כשכל הדרך נמצא את עצמינו אוחזים בעיקר בפלסטיק?!

לגבי הנוחות, אחרי חצי שעה של נהיגה עירונית יצאתי עם כאבים קלים בגב התחתון (פעם אחרונה זה קרה לי מנסיעה ממושכת יותר ביאריס מהדור הקודם).

האוטו לא שקט במיוחד וגם דואג להעביר כל מהמורה מהכביש לנוסעים.

לגבי הכוח, הרכב באמת זריז ולא מרגישים מחסור ביחס לקטגוריה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כול םה עניין של טעם עיצובי,הקליאו די קיצונית בעיצוב שלה,או שאוהבים או שלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כל מי שיגיד לך אחרת שזה אוטו טוב ונוח טועה ובגדול

ברור, הם טועים ואתה צודק, בעיקר אלא שיש להם קצת יותר נסיון מחצי שעה של נסיעת מבחן...

בפעמים שיוצא לי לנהוג על המכונית הזו היא מעלה לי חיוך על הפנים, אז לפותח השרשור, אני בהחלט ממליץ לך לא לרדת ממנה, בעיקר כשמסתכלים על ים האלטרנטיבות המשעממות עד פיהוק בקבוצה הזו (חוץ מהפיאסטה).

פורסם

אולי ה-2 החדשה תהיה הפתעה נעימה (ואולי לא). רק חבל שהיא לא תיובא עם הגרסא הידנית החזקה שלה (וככה לא חייבים טורבו, הביצועים טובים מאוד ואמורה להיות חסכונית מספיק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קל מאוד להסתנוור מהעיצוב החיצוני של הקליאו (וגם מהניקל שתקעו על ההגה). אבל אותי חינכו שלא כל הנוצץ זהב.

כשמתיישבים בקליאו, מגלים המון פלסטיקים מבריקים ונוצצים בחוסר טעם. אם אלה הפלסטיקים המבריקים של הקונסולה המרכזית ומתגי החולונות (שאגב, כבר לא יושבים 100% ומשמעים חריקה עדינה בנגיעה) ואם אלו הפלסטקים הצבעוניים\שחורים על ההגה ומסביב לפתחי המזגן.

שמישהו יסביר לי מה הטעם בהגה מצופה עור כשכל הדרך נמצא את עצמינו אוחזים בעיקר בפלסטיק?!

לגבי הנוחות, אחרי חצי שעה של נהיגה עירונית יצאתי עם כאבים קלים בגב התחתון (פעם אחרונה זה קרה לי מנסיעה ממושכת יותר ביאריס מהדור הקודם).

האוטו לא שקט במיוחד וגם דואג להעביר כל מהמורה מהכביש לנוסעים.

לגבי הכוח, הרכב באמת זריז ולא מרגישים מחסור ביחס לקטגוריה.

יש אנשים שחשוב להם איך הרכב נראה יותר מהאיכות חומרים שבו.

לא יודע איזה רכב יש לך,אבל זה נורא תלוי מאיזה רכב אתה עובר לקליאו.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

הייתה לי אותה התלבטות כמן שלך ובסוף לקחתי פולו 1.2 חדשה. בפנים הרבה יותר איכותית, מבחינת עיצוב הרבה יותר מאופקת אבל לא נופלת לדעתי. והנסיעה רמה מעל. לקחתי אותה ב112 מאובזרת

• תוכן חדש...