Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:puzzled:

באמת?

הוא כנראה היה על רבע לחיצה בדוושת הגז לאורך כל הדרך :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
:puzzled:

באמת?

המון המון תלוי בנהג! אני פעם הזדנבתי מאחורי גולף GTI עם ערס מצוי בפנים שלא הצליח להתנער ממני (לא היה לי סיכוי לעקוף אותו אבל הוא לא התרחק). רק אחרי שהגענו לכביש ישר הוא טס מהר מאוד (לא מפתיע בכלל).

עכשיו, אין שום מצב שאני יוכל לעמוד בקצב של GTI בכביש מפותל כשיש נהג נורמלי שם.

אני בעניין. מי בעד לקיים טיול בשבת בבוקר בעוד שבועיים במרכז? אני מדבר לדוגמא על התאריך 20.12. אזורים מומלצים לנהיגה אני ישאיר את זה למומחים שבינינו [emoji16]

אני בעד.

פורסם
Zx מעניין לראות אם האימפרזה החדשה יותר דינמית ומהנה מאשר האימפרזה הישנה שלי,

מודל 2005. לא חדשה בכלל. אבל מתוחזקת בצורה הכי גבוהה שרק אפשר.

פורסם
הוא כנראה היה על רבע לחיצה בדוושת הגז לאורך כל הדרך :wink:

הוא דווקא לחץ - לא מעט.

יאללה, אני בעד טיול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Zx מעניין לראות אם האימפרזה החדשה יותר דינמית ומהנה מאשר האימפרזה הישנה שלי,

נהגתי כחצי שנה על האימפרזה החדשה.

דינמיות או הנאה זה לא בלקסיקון שלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
נהגתי כחצי שנה על האימפרזה החדשה.

דינמיות או הנאה זה לא בלקסיקון שלה.

כן אני זוכר. האמת כשישבתי בה לא הרגשתי שינוי משמעותי ביחס לשלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
המון המון תלוי בנהג! אני פעם הזדנבתי מאחורי גולף GTI עם ערס מצוי בפנים שלא הצליח להתנער ממני (לא היה לי סיכוי לעקוף אותו אבל הוא לא התרחק). רק אחרי שהגענו לכביש ישר הוא טס מהר מאוד (לא מפתיע בכלל).

עכשיו, אין שום מצב שאני יוכל לעמוד בקצב של GTI בכביש מפותל כשיש נהג נורמלי שם.

פעם גרמתי לאיזה אידיוט ביונדאי טוסון להיתקע מאחורי בעלייה לטבעון בצורה הזאת.

עקפתי אותו בסיבוב הראשון ששם הנתיב מתפצל ל2 בגלל שהוא פשוט דפק בלימה מ90 קמ"ש ל50 כשהתחיל העיקול, ועד שהוא הגיע אלי הכביש כבר הצטמצם לנתיב אחד. למה אידיוט? כי שהכביש התיישר והוא רצה להאיץ שוב, הוא התחיל להבהב ולצפור ולי כאילו זה יוסיף לי כ"ס. שם כבר נגמרה לי התנופה, אז אילצתי אותו לזחול אחרי כל הדרך ב80 קמ"ש ומטה :hihi:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פעם גרמתי לאיזה אידיוט ביונדאי טוסון להיתקע מאחורי בעלייה לטבעון בצורה הזאת.

עקפתי אותו בסיבוב הראשון ששם הנתיב מתפצל ל2 בגלל שהוא פשוט דפק בלימה מ90 קמ"ש ל50 כשהתחיל העיקול, ועד שהוא הגיע אלי הכביש כבר הצטמצם לנתיב אחד. למה אידיוט? כי שהכביש התיישר והוא רצה להאיץ שוב, הוא התחיל להבהב ולצפור ולי כאילו זה יוסיף לי כ"ס. שם כבר נגמרה לי התנופה, אז אילצתי אותו לזחול אחרי כל הדרך ב80 קמ"ש ומטה :hihi:

אפרופו נהגים מפגרים בכבישים חד סטריים, בדרך היומית שאני עושה יש כביש נחמד מאוד לנהיגה, עם הגבלה של 70, אני עושה אותו בערך ב 80 וכל השאר ב 120 ונהגים מטומטמים שלא יודעים לעקוף נצמדים אליי מהבהבים וצופרים, אני ממשיך בשלי עד שמגיעים לעיקול הראשון, שם הם בולמים כאילו עומדת מולם חומה, אני ממשיך במהירות שלי ונעלם להם, ומגיע לאחורי אלה שעקפו אותי ב 120 ובזבזו יותר דלק ממני.

חכמים בכביש ישר אבל לא יודעים לפנות.

Miata ND2

• תוכן חדש...