Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי, מחכים לתמונות שלך בקוצר רוח.

אוראל, לשלוח את הפונטו עם עקרבים לנס הרים? הוא עוד יחזור עם נטיות אובדניות מרוב הדיכאון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרגתם אותי עם הצריכות דלק שלכם :loco:

בטיול האחרון צריכת הדלק שלי עמדה על 1:7, וזה כולל שיוט מאד רגוע על 80 קמ"ש ב30 ק"מ האחרונים.

2ca30b9af1d1b0250a1618857f08f2268d18e415bb689ad6b83090387911e2cc.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פשוט 0 אגו.

אני חושבת שזה המפתח לטיול באווירה טובה.

יהיה גם נחמד אם השרשור ימשיך להתקיים כשהאגו בחוץ.

גם יום מסלול רטוב/יבש יכול להצליח אם אנשים ישאירו את האגו בחוץ ויהיו מודעים ליכולות שלהם, אחרת אני נאלצת להסכים עם שלקייס, התוצאות עלולות לא להיות סימפטיות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לנה את לא חושבת את צודקת, זה המפתח להנות בטיולים עם אווירה טובה.

יום מסלול בכביש יבש זה בסדר, יום מסלול בכביש רטוב זה יותר בעייתי, אם יורד מבול באותו היום והראות נמוכה?

נסו לתכנן אפילו שבוע ליפני שיש כבר תחזיות , עדיף שבת כמו השבת שהייתה לנו ואני לא מתנגד לאף אזור בארץ :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
גרמתם לי לקנא, תמונות מדהימות.

אם אתם תהיו פעם הבאה קצת יותר קרוב למרכז מאשר לבנון, אני אגיע.

אני ממליץ על בית אורן/נס הרים/לוזית (ליד קרית גת)

אני בעניין. מי בעד לקיים טיול בשבת בבוקר בעוד שבועיים במרכז? אני מדבר לדוגמא על התאריך 20.12. אזורים מומלצים לנהיגה אני ישאיר את זה למומחים שבינינו [emoji16]

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
קובי, מחכים לתמונות שלך בקוצר רוח.

אוראל, לשלוח את הפונטו עם עקרבים לנס הרים? הוא עוד יחזור עם נטיות אובדניות מרוב הדיכאון.

הפוקוס עוד לא התאבדה :wink:

נ.ב, בשישי האחרון, A45AMG (מר Kingikra?) נדחפה לנו לסשן עקרבים / פיאסטה ST, והפונטו המרושעת (שחורדינית ומשודרגת) הצליחה לזנב בה בסיבובים. דווקא נורא נהנתי מזה, נראה לי שהבחור עם ה-A45 הופתע קצת מזה שהעקרב מסרב להתנער מישבן הבנץ השרירית!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רגע רגע, אתה משוואה בנשימה אחת פונטו ממוצא עקרבי לחתול שמנמן ועצלן מבית פיאט או שסתם בא לך לחלוק חוויות מהסופ"ש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
דווקא נורא נהנתי מזה, נראה לי שהבחור עם ה-A45 הופתע קצת מזה שהעקרב מסרב להתנער מישבן הבנץ השרירית!

:puzzled:

באמת?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני בעניין. מי בעד לקיים טיול בשבת בבוקר בעוד שבועיים במרכז? אני מדבר לדוגמא על התאריך 20.12. אזורים מומלצים לנהיגה אני ישאיר את זה למומחים שבינינו [emoji16]

יאללה למה לא..

• תוכן חדש...