Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע מעניין טיולי הנהיגה שלכם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פעם גרמתי לאיזה אידיוט ביונדאי טוסון להיתקע מאחורי בעלייה לטבעון בצורה הזאת.

עקפתי אותו בסיבוב הראשון ששם הנתיב מתפצל ל2 בגלל שהוא פשוט דפק בלימה מ90 קמ"ש ל50 כשהתחיל העיקול, ועד שהוא הגיע אלי הכביש כבר הצטמצם לנתיב אחד. למה אידיוט? כי שהכביש התיישר והוא רצה להאיץ שוב, הוא התחיל להבהב ולצפור ולי כאילו זה יוסיף לי כ"ס. שם כבר נגמרה לי התנופה, אז אילצתי אותו לזחול אחרי כל הדרך ב80 קמ"ש ומטה :hihi:

משום מה יש לי הרגשה שאם הוא היה לפניך, אתה היית זה שבולם בגללו (לא חסר שם עיקולים שהיו גורמים לו לבלום ל50 לאורך כל הדרך)

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא היה לפני אבל בלם ל50 קמ"ש בלי סיבה ולכן עקפתי אותו. כמובן עקיפה חוקית משמאל ולא בצורה מסוכנת או משהו. המטומטם הזה התחיל להשתגע שהוא גילה שאני לא מאיץ כמו שמתחשק לו.

אני עושה את הדרך הזאת כל יום ואף פעם לא הייתי צריך לרדת פחות מ80 קמ"ש.

שלא תביני אותי לא נכון, כשאני נתקע אחרי רכב איטי אני לא נצמד ובטח לא צופר ומהבהב כמו האידיוט ההוא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לרגע לא אמרתי שאתה עקפת באופן לא חוקי או שאתה נצמד ומהבהב וכד'. הכוונה שלי הייתה שאם הוא היה לפניך לאורך כל העליה הוא היה מאיץ בקטעים מאוד קטנים ובולם מיד אחרי זה למהירות מצחיקה, כי העליה מפותלת ועוד עם גדרות מבטון.

מצב דומה קורה בכביש שמקשר בין דורי לנשר, כולם גיבורים ומאיצים מיד אחרי הרמזור אבל כשמגיע העיקול הראשון מתאבדים על הבלמים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

לא הבנתי על איזה כביש מדובר. בעליה לטבעון מכיוון כביש 75 יש 2 נתיבים לכל כיוון. אתה עולה אולי מכביש 762 לכיוון נופית ובכיכר פונה ימינה?

בכל אופן זאת לא חוכמה לטוס בסיבובים, זה שאתה על 80 לא אומר שהרכב לידך מסוגל לעשות את הסיבוב גם ב- 80... לכל אחד ביצועים שונים, מידת צמיגים שונה ויכולות דינמיות שונות.

מה שאני עשיתי עם הפאביה בכביש הצפון בשבת, לא היה דומה לעומת מה שעשיתי עם הלקסוס מיד לאחר הטיול בעליה למשמר העמק מכיוון כביש 66. סיבובים שאני לוקח עם הפאביה ב- 80, עם הלקסוס עשיתי ב- 120...

בלקסוס גם לא הייתי צריך לבלום לפני הסיבוב כל כך, בפאביה אם לא הייתי בולם הייתי בתעלה מזמן (והפאביה זרקה קצת זנב באחד הקטעים, מה שאילץ אותי להפחית טיפה).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

אז מה היה לנו ? אחלה אנשים, אחלה מזג אויר, אחלה כבישים ריקים יבשים, מנחת אחד, טיסנים, 450 ק"מ של נהיגה פחות או יותר, ואפס אגו. שוב אגיד שבניגוד לכמה טיולים שהייתי זה באמת הצד החזק כאן, כל אחד נוהג לפי היכולת שלו ולפי הקצב שבא לו, ומגוון הרכבים (שרובם "רגילים" לחלוטין) נותנים לכל אחד להנות, והפערים בשיירה לא היו גדולים.

אציין רק את הרכב שלי, שפשוט היה בן לוויה מוצלח לאורך כל היום. בין אם זה בשיוט נינוח שקט ומהיר כשעוד חושך בחוץ, או בין אם זה בפניות מהירות וטכניות יחסית, הוא רק עושה חשק ל-GTI :) אבל מעורר כבוד כמה קשיח ומתנהג הוא ביחס לבסה"כ משפחתית מגודלת. כבר הייתי איתו בטיולים שונים ואני יכול להגיד שהפעם יצא לי להנות ממנו בצורה יוצאית דופן.

ועכשיו לתמונות :) לא לקחתי על עצמי לצלם יותר מדיי הפעם ובאתי רק עם GOPRO, ואשמח אם לאחרים יש עוד צילומים (משה??) שיעלו גם הם.

יש גם כמה סרטוני וידיאו מעולים (במיוחד מ-8944 כששיחקנו קצת חתול ועכבר עם ה-106 ראלי) אבל זה כבר מצריך קצת עריכה, ויעלה בהמשך.

בקשר לטיול ב-20 במרכז, אם מזג האויר והכבישים יהיו נכונים וקרובים, אני בהחלט בעניין.

Sequence 04_1 (2).jpg

Sequence 04_7.jpg

Sequence 04_18.jpg

Sequence 04_19.jpg

Sequence 04_21.jpg

Sequence 04_26.jpg

Sequence 04_27.jpg

Sequence 04_22.jpg

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לרגע לא אמרתי שאתה עקפת באופן לא חוקי או שאתה נצמד ומהבהב וכד'. הכוונה שלי הייתה שאם הוא היה לפניך לאורך כל העליה הוא היה מאיץ בקטעים מאוד קטנים ובולם מיד אחרי זה למהירות מצחיקה, כי העליה מפותלת ועוד עם גדרות מבטון.

מצב דומה קורה בכביש שמקשר בין דורי לנשר, כולם גיבורים ומאיצים מיד אחרי הרמזור אבל כשמגיע העיקול הראשון מתאבדים על הבלמים.

נכון. בגלל זה עקפתי אותו, כדי לשמור על התנופה שלי מהמישור. בנשר זה מעצבן כשנכנסים לצומת ביחד עם האוטובוס ובמקביל אליו יש איזה זקן שמשווה איתו מהירות.

לא הבנתי על איזה כביש מדובר. בעליה לטבעון מכיוון כביש 75 יש 2 נתיבים לכל כיוון. אתה עולה אולי מכביש 762 לכיוון נופית ובכיכר פונה ימינה?

בכל אופן זאת לא חוכמה לטוס בסיבובים, זה שאתה על 80 לא אומר שהרכב לידך מסוגל לעשות את הסיבוב גם ב- 80... לכל אחד ביצועים שונים, מידת צמיגים שונה ויכולות דינמיות שונות.

מה שאני עשיתי עם הפאביה בכביש הצפון בשבת, לא היהדומה לעומת מה שעשיתי עם הלקסוס מיד לאחר הטיול בעליה למשמר העמק מכיוון כביש 66. סיבובים שאני לוקח עם הפאביה ב- 80, עם הלקסוס עשיתי ב- 120...

בלקסוס גם לא הייתי צריך לבלום לפני הסיבוב כל כך, בפאביה אם לא הייתי בולם הייתי בתעלה מזמן (והפאביה זרקה קצת זנב באחד הקטעים, מה שאילץ אותי להפחית טיפה).

בעלייה של כביש 75 זה מצטמצם לנתיב אחד אחרי שער העמקים. הוא בלם כמו מפגר בסיבוב הראשון, איפה שהעליה מתחילה.

מה שאתה אומר תלוי בנהג ולא ברכב. אתה בלקסוס יודע איך להכנס לסיבוב ב120, מישהו אחר יבלום ל50 קמ"ש, כמו רוב הנהגים. ברכב איטי כמו שלי אני מעדיף לנצל את התנופה בעליות עד כמה שניתן ולהימנע מלהיתקע אחרי פחדני סיבובים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דרך אגב, הסרטון כבר מוכן והוא בן 10 דקות, הג'טה והאימפרזה בעיקר מככבות שם. רואים שם את כל הכבישים וכל הסיבובים הכיפיים.

הבעיה שיש לי רוחב פס של 2.5 מגה ורק 50% עלו ליוטיוב, אני אמשיך מחר וגם אתקשר להוט לצעוק קצת שיעלו את המהירות על הדרך... ;)

KoM תמונות יפות!

פורסם

תודה :) הוידיאו גם מעורר תאבון. פעם הבאה אולי אקח את משימת הצילום יותר ברצינות.. מה עם התמונות שלכם ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא צילמנו יותר מידי, העלנו כבר את הטובות. את הסרטונים בעייתי להעלות כי הלוחיות גלויות.

מה שמצחיק, המצלמה החליטה לבד לשמור את הסרטון מאלקוש, כנראה שהחיישן הרגיש זעזועים וחשב שהייתה שם תאונה :grin:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...