Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה גורמים לציבור להאמין שכל מה שקשור למוטוריקה אוטומטית מתקשר לערסים שעושים שטויות ומתפרעים.

נמאס מכתבות פופוליסטיות מגעילות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ככה גורמים לציבור להאמין שכל מה שקשור למוטוריקה אוטומטית מתקשר לערסים שעושים שטויות ומתפרעים.

נמאס מכתבות פופוליסטיות מגעילות.

אבל בסרטון יש רק ערסים שעושים שטויות ומתפרעים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל בסרטון יש רק ערסים שעושים שטויות ומתפרעים.

הכתבה מעודדת את הקורא לחשוב שכל מה שקשור במוטוריקה ושיפורים זה ערסים והשתוללות.

זה כמו להראות תמונה של חרדי יורק על ילדה ולשכנע את הצופה שלכל החרדים חולי נפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

> סרטון הטיול: מעל 10 דקות צילום של נסיעה בכבישים המפותלים של הגבול הצפוני

* יש עוד המון חומר להעלות. המכוניות בסרטון הן הג'טה והאימפרזה שנוסעות לפניי בהתאמה. יש קטעים גם עם הוולסטר ובדרך למנחת עם ה- i10, אם תרצו אעלה בסופ"ש.

* המצלמה מצלמת גם באיכות HD. ניתן לכוון למטה ולהגדיל עד הסוף.

* שמרתי על מרווחים גדולים גם לבטיחות, אבל גם כדי למנוע זיהוי מספרים ע"י המצלמה. עם זאת, קטעים עם המיאטה וה- 206 נפסלו בגלל זיהוי מספרים. קטעים עם מספרים ברורים לא יעלו.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

ב0:10 רואים את המסלול ברקע, איזה נוף יפה ומסלול מהנה!

כל הכבוד אתה מביא לנו חומר טוב :D

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

טוב, מתי טיול חוזר לכאלה שלא הספיקו במועד א'?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

stio, אחלה תיעוד !

darkmanxxx, דובר פה על ה-20 לדצמבר, צריך לראות אם יש הענות כמו שצריך (התחילה הענות לא רעה), ואם המזג אוויר יהיה לטובתינו (בגשם אין מצב).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בכיף, שמחתי לתעד :) צפיה נעימה למי שעוד לא צפה.

בכל מקרה אני מפעיל גם את התחנה המטאורולוגית ביישוב שלי, אז אם יהיה תאריך קבוע אוכל גם לומר לכם מה יהיה מזג האוויר החזוי - גם לפי מפות חיזוי מז"א.

פורסם

STIO תיעוד יפה, טוב שלא העלת סרטון עם מספר.

לאור ההענות הגדולה פה בפורום אחרי המפגש הראשון אני חושב שמתבקש לעשות עוד מפגש, אך במרכז הפעם בכדי שיהיה לכולם יותר נוח להגיע מכל קצוות הארץ.

צריך לקחת בחשבון כמובן את מזג האוויר, וכמו שאלפא אמר גם את חג חנוכה שנופל על ה-20 ובטח יגרום לתנועה ערה יותר בכבישים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...