Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כ7 חודשים אני משתחרר ובנתיים יש לי לא מעט זמן פנוי שאני רוצה לנצל אותו ולהתחיל להכין את עצמי לפסיכומטרי.

אשמח אם תכוונו אותי מאיפה להתחיל ובאיזה תחומים כדי לי כבר עכשיו ללמוד אותם בשביל שאני יגיע לקורס פסיכומטרי מוכן.

לדוגמא הרבה אומרים לי להתחיל ללמוד מילים אבל אם אני אלמד עם כרטיסיות כמו שלומדים בקורסים אני לא אחזיק הרבה זמן אז חשבתי אולי לקרוא ספרים עם מילים קשות. אם למישהו יש ספרים להמליץ זה יהיה מצויין.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

תתחיל לקרוא ספרים באנגלית, זה מאוד יעזור לך באנגלית במבחן. קח ספר שיעניין אותך (אני הייתי לוקח הרלן קובן כי אני אוהב מתח) ושאתה מבין בו 80%~ מהמילים ככה שלא תצטרך להסתכל במילון כל שניה.

לאיזה מועד אתה רוצה לגשת?

פורסם
תתחיל לקרוא ספרים באנגלית, זה מאוד יעזור לך באנגלית במבחן. קח ספר שיעניין אותך (אני הייתי לוקח הרלן קובן כי אני אוהב מתח) ושאתה מבין בו 80%~ מהמילים ככה שלא תצטרך להסתכל במילון כל שניה.

לאיזה מועד אתה רוצה לגשת?

לא יודע עוד איזה מועד אבל רציתי שבערך כחצי שנה שנה אחרי השיחרור להיות אחרי הפסיכומטרי(או בעיצומו).

חוץ ממילים יש עוד איזה תחומים שכדי לי להתכונן אליהם?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

תתחיל לתרגל שוב חוקים בגיאומטריה

תקרא ספרים/ כתבות באנגלית

תראה סרטים/ סדרות בלי תרגום

בטוח אתה מכיר מישהו עם ספרים מקורס פסיכומטרי כלשהו. תתחיל משם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מקריאת אנגלית לדעתי אין לך מה להתכונן. בתחילת הקורס בשבוע או בשבועיים הראשונים עושים "חזרה לבית הספר" וחוזרים על כל השטויות של החשבון מחדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...