Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב אמין ונח, למשפחה עם תינוק, סביבות שנת 2011. קיבלתי הצעה ללנסר 1.5 ליטר, ואני חושש שהיא תהיה חלשה, כבדה ולא מהנה. היתרון שלה הוא שהיא בסביבות ה 10k עד 15k זולה יותר מיפניות אחרות באותו שנתון, והיא אמורה להיות אמינה לא פחות. האם למישהו יש ניסיון עם הלנסר בנפח הזה?

ראיתי גם לנסר ספורט 1.8, אבל שוב, היא 13k יקרה יותר מה- 1.5 ליטר..

אשמח לחוות דעת

תודה!!

פורסם

ציינת בדיוק את הנקודה הבעייתית של הלנסר 1.5 ליטר - היא חלשה.

השאלה היא האם זה באמת קריטי עבורך? גם ככה רוב האנשים נוסעים כל היום בפקקים של גז-ברקס-גז-ברקס, בנסיעות כאלו לא צריך יותר מה-1.5 ליטר של מיצובישי לנסר. בפעם בשנה שאתם לוקחים את הילד לאילת, אז בדרך חזרה תעלו את העלייה של סדום על 80 קמ״ש ולא על 92. נו, נראה לי שאפשר לעמוד בזה.

אגב, רוצה משפחתית סדאן זולה וזריזה? בדוק את קיה פורטה. גם מאזדה 3 נמכרת עכשיו במחירי רצפה, מעט יקרה מהלנסר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק גם רנו מגאן דור שני 2008-9, היא אולי לא אלופת הזריזות, אבל היא מעולה ונמכרת במחירים מצחיקים לעומת ערכה בפועל.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מאזדה 3 היא פתרון מצוין: אמינה, זריזה עם צריכת דלק דומה לקבוצה. החיסרון שלה הוא מרווח מצומצם יחסית במושב האחורי. חשוב עבורך כאשר תכניס ותוציא את הסל-קל.

פורסם

מצטרף להמלצה לבדוק את הקיה פורטה...

יש לה תא מטען שיספק אותך לחלוטין מבחינת המשפחה והיא יחסית לא כזאת כבדה על הכביש.

אומנם איכות החומרים טובה בחלק מהמקומות ובינונית בחלקים אחרים אבל

לדעתי היא עולה כמו האחרות וללא ספק בין הטובות בקטגוריה...

פורסם

בתור אחד עם ניסיון רב בגרסת ה-1.8, אני יכול להגיד לך בוודאות שמנוע 1.5 זה מאוד חלש לרכב כזה.

דב, אפשר לדעת למה אתה אוטומטית ממליץ לכולם על רנו מגאן? בכל שרשור שאני נכנס אני רואה את ההמלצה הזו, לא משנה מה רשום בשרשור.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כי רנו מגאן התרסקה במחירון כ"כ, שהיא מהווה רכישה טובה.

בלי קשר - למה אתה מתלבט? גש לחברה השכרה וקח לך מיצובישי 1.5 ליומיים של השכרה. יעלה לך 300 ש"ח ותדע אם מתאים לך לנהוג באחת כזו ל-4-5 שנים הבאות. לא אהבת? תחשוב כמה עצבים חסכת לעצמך. אהבת? אז סה"כ הוצאה קטנה בדרך אל הרכב.

פורסם

תודה על ההמלצות. אולי באמת אבדוק קיה פורטה. לגבי השכרת מיצובישי, זה רעיון מצוין שלא עלה בדעתי. אני אנסה למצוא סוכנות לשכור את הרכב לסופ״ש, אני רק מקווה שהן מחזיקות את המודל הזה ספציפית..

פורסם

חברים שלי ההורים שלי מחזיקים לנסר 1.5,מרוצים מהאמינות בנתיים,אבל אומרים שעשו טעות והרכב חלש באזור הררי (מעלות),הלנטיס שהייתה להם הייתה זריזה יותר.

גם בעבודה שלי יש מישהו שגר בנצרת עילית עם ה1.5 והוא אומר שהיא חלשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום.

בתור בעלים של הדגם הזה משנת 2010 , יותר משנתיים - דגם הליסינג.

האוטו מרווח מאוד במיוחד בהשוואה למזדה 3 , מקום לשני כסאות תינוק בכיף.

נכון, לא אוטו ספורט אבל בתוך העיר זה לא משנה, ומחוץ לעיר היא בסדר גמור.

ויתרון נוסף - האוטו פשוט יפה, לוק ה"כריש" לא נמאס, ברור בהשוואה לצפרדע!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תיקח פורטה לנסיעת מבחן,לא תתאכזב,הרכב מרגיש קליל וזריז.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי לנסר 1500 צורה חדשה משנת 2009 שקניתי חדשה מהסוכנות. עשיתי עליה עד היום 145000 ק"מ לא קלים כולל נסיעות רבות בהרים ובעצם בכל תנאי הדרך.

אמינות מוחלטת (למעט תקלה זניחה במפתח ההתנעה), רק טיפולים.

הרכב מרווח, אחרי 145K ק"מ אין קירקושים, נח לנהיגה, לא זולל דלק, נכון שתת הכח מורגש אבל הגיר הפשוט נותן אפשרות טובה לקיקדאון ואז הגב נדבק למושב (אגב, בזינוקים מרמזור הוא ממש זריז). בנסיעה רגועה, שפוייה ויומיומית זה כלל לא מורגש.

מה שבעיני מוצא חן זה שאין גדג'טים מיותרים, הכל פשוט ואינטואיטיבי והעיקר אין בו מסכים שמרצדים לך.

ושבע כריות בטיחות כבר ספרנו?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ממוצע 13-14

בינעירוני בנסיעה רגילה ;16-17 (הגעתי איתה פעם בנסיעה סופר חסכונית מאיזור נהלל לרעננה דרך כביש שש ל 20!)

עירוני משהו סביב 10-11

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...