Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי SX4 כמעט 3 שנים, הרכב אכן זריז ואמין מאוד (2010), אבל צפוף מאוד מאחור, בגלל בסיס גלגלים קצר יחסית.

לא רואה אף אחד ברמזור...

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני שמח שהשאלה שלי מעוררת עניין!...

אכן הלכתי לראות קיה פורטה. שני הרכבים, הלנסר והפורטה, הרגישו לי טוב בנסיעת המבחן, אם כי הם די שונים אחד מהשני. הפורטה מרגישה קנייה יותר בטוחה, הלנסר יותר מושכת..

הנה כל הפרטים, למקרה שתרצו לשפוט ולהמליץ המלצה אחרונה ומכרעת:

לנסר 1.5, שנת 2011, 74k קמ, 55k שח.

פורטה 2012 עם 66k קמ, 65k שח.

שוב תודה

פורסם

פורטה 2012 זה הדגם החדש?

אישית לא אהבתי את הקיה פורטה. קיבלתי אותה פעם כרכב חלופי, בלעה דלק ואפילו לא הרגישה זריזה כמו שהיא נראית...כמו כן גם הרבה גימור פלסטיקי שאפשר לקבל אותו אם קנית פיקנטו, אבל ברכב יקר בהרבה זה לא שוס.

פורסם

אני דווקא קיבלתי רושם אחר מהפורטה,הרגישה זריזה ונוחה,החלק העליון בדשבורד נעים,די אהבתי אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה זה "קניה יותר בטוחה"?

צודק, לא פירטתי מספיק בהודעה הקודמת, כתבתי מהטלפון :)

הפורטה מרגישה לי קצת יותר בטוחה משתי סיבות. ראשית, היא מעט חדשה יותר ועם פחות ק״מ, ויש לה עוד 4 חודשי אחריות יצרן. שנית המנוע הוא ה- 1.6 הקונבנציונלי, וגם אם היא לא בהכרח מאד זריזה היא תסחוב פחות או יותר כמו כל משפחתית אחרת. לגבי ה 1.5 ליטר של הלנסר יש חילוקי דעות.

בנסיעת המבחן הלנסר הרגישה לי דווקא די חזקה והאיצה טוב עם שני אנשים ומזגן דולק. אבל לא יכולתי לקחת אותה לשטח עם עליות משמעותיות..

יש לי איזו נטית לב קטנה לכוון הלנסר בגלל התחושה הקצת יותר ספורטיבית (למרות המנוע הקטן יותר), הצורה שלה, וכמובן המחיר הנמוך ב 10,000 ש״ח מהפורטה. אבל הפורטה עשויה לגרום לי להרגיש יותר שקט. טוב, אני כבר צריך בקרוב להחזיר תשובות...

שוב תודה

פורסם

אני לא מכיר את הפורטה וכתבתי מה שכתבתי על הלנסר מנסיון. המנוע של הלנסר הוא קונבנציונלי לחלוטין. מרווח טיפולים של 20000 ק"מ. לגבי שתי המכוניות הספציפיות, אני מניח שבסך הכל הן זהות והבחירה שלך צריכה להיות מושפעת משיקולי תקציב, בדיקת הרכב הספציפי ו...נטיית הלב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...