Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קיה ריו - לימודי נהיגה, סביבות ה100 אלף ק"מ

אכן קשה למצוא דיזל עם ק"מ נמוך.

אופציה אחרת עם גפ"מ למצוא לאנסר קלאסיק 2008-9 עם ק"מ נמוך, פחות מ100 אלף ק"מ

להמיר אותו לגפ"מ, סך הכל יוצא 35 אלף שקל.

יש אופציה לקנות אלטו חדשה בניילונים ב50 אלף שקל על הכביש.

פורסם
יש קיה ריו - לימודי נהיגה, סביבות ה100 אלף ק"מ

אכן קשה למצוא דיזל עם ק"מ נמוך.

אופציה אחרת עם גפ"מ למצוא לאנסר קלאסיק 2008-9 עם ק"מ נמוך, פחות מ100 אלף ק"מ

להמיר אותו לגפ"מ, סך הכל יוצא 35 אלף שקל.

יש אופציה לקנות אלטו חדשה בניילונים ב50 אלף שקל על הכביש.

אלטו זה פתרון גרוע למי שמחפש רכב לנסיעות בין עירוניות תכופות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אלטו זה פתרון גרוע נקודה. מגיעה לה הכבוד על החזרת הקטגוריה האבודה, אבל זהו. המתחרות טובות יותר באופן משמעותי. גם האלטו הנוכחית כבר הוחלפה בחדשה.

פורסם

אם חייבים הייתי הולך על פיאט פיורינו דיזל ( בתקציב הזה נכנסים גם ידני וגם אוטומטי)

א-ב-ל

אתם עמותה והרכב הולך לעבוד קשה, (ואני משער) שאנכם יכולים להרשות לעצמכם השבתה של הרכב בשל תקלות וכו'

ולכן נראה לי שהדבר הנכון לעשות (גם אם הוא נראה יקר במבט ראשון) הוא לקחת רכב חדש בליסינג תפעולי. זה אולי נראה יקר אבל בשורה התחתונה אתם יודעים מראש כמה יעלה לכם להחזיק את הרכב ולא יהיו לכם הוצאות בלתי צפויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני הייתי שוקל רכב בליסינג. במצב שאתה מתאר לדעתי הנסיון לחסוך יוליד הרבה הוצאות בהמשך.

אני לא מכיר מספיק את תוכניות הליסינג אבל אני משער שאם מוכנים ללכת על תוכנית של יותר משלוש שנים אפשר לחסוך לא מעט.

אופציה אחרת היא לרכוש רכב חדש באמצעות מימון כלשהו ואז אם מטפלים בו כמו שצריך אז לאורך שנים חוסכים לא מעט. דיזל חדש ומודרני יהיה חסכוני יותר.

ורכב דיזל חדש שמטופל כמו שצריך יכול ברוב המקרים לעשות 400,000 ק"מ ואף יותר.

אם כל ההצעות האלו יקרות מדי אז אולי צריך לשקול מחדש האם רכב ל 50,000 ק"מ בשנה זה בכלל ריאלי

• תוכן חדש...