Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

רכשתי רכב חדש (לקסוס CT200), בזמן נסיעה אני יכול ממש לשמוע רעשי אבנים קטנות (חצץ) שקופצות/פוגעות בתחתית הרכב. היו לי 9 רכבים לפני הלקסוס (אך מעולם לא רכבים חדשים מהחברה) ומעולם לא נתקלתי בתופעה. יש לציין שהבעיה מופיעה ב-99% מהזמן בימים של גשם (כלומר, כביש רטוב). הרכב כל-כך שקט שזה פשוט מוזר. לא מדובר ברעש קבוע, אבל ללא ספק רעשי הדרך (עם דגש על אבני הדרך) מורגשים.

 

האם מישהו מכיר את התופעה? במוסך (מבלי לבדוק או להעלות על ליפט) אמרו לי שהרכב נמוך, על כן הרעשים מורגשים. לי זה נשמע קצת מוזר כי אפילו ב-MX5 או ב-SLK שהיו לי (רכבים נמוכים) לא נתקלתי בכך. האם מישהו מכיר את התופעה? האם יכול להיות שחסר מתחת לרכב מיגון ו/או פלסטיק כזה או אחר?

Lexus CT200H

פורסם

כנראה בגלל שהרכב היברידי ונוסע על סוללה - מנוע ללא רעש כלל, רעשים אחרים "נשמעים יותר חזק" כי אלה הרעשים היחידים שאתה יכול לשמוע.

×
×
  • תוכן חדש...