Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכש משפחתי לחמש שנים הקרובות (בערך).

אנחנו לפני התרחבות המשפחה, ואני מניח שתהיה התרחבות נוספת בשנים הקרובות.

מתוך השיקולים הנ"ל החלטתי שקיה סיד תהיה האפשרות העדיפה. היום הייתי בסוכנות ליסינג, קיבלתי הצעה לסיד 2011 עם 110K ק"מ ב56000 שח.

על פניו זה נשמע לי סביר. בעיקר כיוון שיש להם מבצע מימון של 40K ב40 תשלומים בריבית זעומה.

אחרי כמה שיחות המליצו לשקול ירידה בשנתון תמורת מנוע עם ביצועים עדיפים.

הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא פוקוס סטיישן עם מנוע 2.0 ליטר. יש למישהו המלצה או אזהרה בקשר אליו?

האם יש דגמים אחרים שיאפשרו לי זריזות וביצועים עדיפים על הסיד (גם במחיר של צריכה פחות טובה)?

הנסועה השנתית היא בערך 18K.

התקציב הוא 50K, עם גמישות קלה.

תודה!

פורסם

לסיד ביצועים מצויינים ולא שונים בהרבה מהפוקוס 2.0.

אני היייתי הולך על "הציפור שביד"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על עריכת הכותרת.

האם יש אלטרנטיבות נוספות?

מה לגבי קיה פורטה/i35? למיטב הבנתי מדובר באותו מנוע כמו בסיד, עם תיבת הילוכים עדיפה.

תודה רבה

פורסם

אם מדובר על פוקוס סטיישן 2.0 של שנות עד 2011 אז מדובר על הרכבה גרמנית שהיא עדיפה על קיה חד משמעית לדעתי.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

אני לא חושב שמדינת ההרכבה מהווה יתרון, הסיד מהודקת היטב בפנים ולדעתי דווקא מרגישה יותר טוב מהפוקוס בתא הנוסעים.

ה-I35 יקרה יחסית לסיד והפורטה.

הפורטה מ-2011 מגיעה עם גיר 6 הילוכים עדיף על ה-4 של הסיד, היא נוחה ומרווחת יחסית.

פורסם

ההבדל בגיר משמעותי לנסיעה? הרכב מרגיש זריז בצורה משמעותית?

אני חיפאי, והאמת שהמחשבה על נסיעה בתוך העיר עם מזגן עושה לי נעים בגב..

פורסם

מצורף טופס הבדיקה של הפוקוס 2.0 ליטר. על פניו לא נראה שהרכב סבל נזקים רציניים. גם הקמ המצטבר נראה סביר.

מה שתפס לי את העין היא העובדה שהרכב "נקלט" בינואר וטרם נמכר. האם זה יכול להצביע על בעיות כלשהן?

Scann001-1.jpg

שאלה כללית נוספת - איך ממשיכים מכאן? האם לגיטימי להתעקש על נסיעת מבחן (לא בטוח מה המדיניות לגבי זה שם)?

נאמר לי שאני מתחייב לקניה - ואז לוקח את הרכב לבדיקה במכון שאני רוצה. אחר כך, יתקנו את הליקויים שימצאו ואשאר עם האוטו. אלא אם יש פגיעת שלדה או משהו בקנה מידה הזה, אז אפשר לבטל את העסקה ולקבל הכסף חזרה. האם זה סביר?

תודה לכולם

פורסם

אתה לא אמור להתחייב לשום דבר לפני בדיקה!

זה שהרכב עומד מינואר במצב השוק הנוכחי - סביר למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הכוונה להתחייבות זה שצריך לשלם מקדמה בין 1000-2000 ש"ח כדאי לשריין את הרכב ואז לקחת לבדיקה ואם נסגרת העיסקה אז המקדמה מתקזזת מהסכום הסופי

ודרך אגב,תקח את הסייד -לא תצטער לרגע. אוטו מעולה,אמין,הרבה מקום וגם אני מתגורר בחיפה

עריכה אחרונה על ידי amirnat
פורסם

בתור חיפאי, איך צריכת הדלק שלה בעיר?

היא סוחבת כמו שצריך בעליות או שצריך לכבות מזגן?

אני מתלבט מאוד בין הרכבים ומתקשה להחליט. לפי הביקורות שניהם מוצלחים מאוד, ועל ביצועים עדיפים בפוקוס אשלם בצריכת הדלק. מה שמתקזז קצת עם המחיר הזול יותר של הפוקוס בשלב זה. אולי פשוט אטיל מטבע...

• תוכן חדש...