Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני משפץ גיר th350 וזקוק לרפידות,דיסקיות ואטמים חדשים ליפני שאני פונה לאיביי יש חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטים במחיר הגון?

המחירים באיביי לקיט שיפוץ hd מחוזק מלא נעים בין 600-1000 שקל אחרי משלוח וליפני המיסים (עם יתפס).

מה המחיר ההגיוני לקיט שיפוץ רגיל בארץ ?

ואיפה ניתן לרכוש?...עדיף באזור ת"א.

המדינה אחלה ,האנשים שבה הרבה פחות:x-mas:

פורסם
שלום אני משפץ גיר th350 וזקוק לרפידות,דיסקיות ואטמים חדשים ליפני שאני פונה לאיביי יש חנות בארץ שמוכרת ללקוחות פרטים במחיר הגון?

המחירים באיביי לקיט שיפוץ hd מחוזק מלא נעים בין 600-1000 שקל אחרי משלוח וליפני המיסים (עם יתפס).

מה המחיר ההגיוני לקיט שיפוץ רגיל בארץ ?

ואיפה ניתן לרכוש?...עדיף באזור ת"א.

למה לשפץ את הגיר הדפוק הזה ?

תשפץ גיר 700 עוד כמה שקלים שיחזרו אליך בהוצאות דלק ונוחות נסיעה

בכל מה שקשור לגירים האלו ממליץ לך לדבר עם ספי

0573868964

אני יודע שיש לו גיר 700 כבל שהוא יכול להכין לך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
למה לשפץ את הגיר הדפוק הזה ?

תשפץ גיר 700 עוד כמה שקלים שיחזרו אליך בהוצאות דלק ונוחות נסיעה

בכל מה שקשור לגירים האלו ממליץ לך לדבר עם ספי

0573868964

אני יודע שיש לו גיר 700 כבל שהוא יכול להכין לך

זב לא גיר 350 רגיל,זה 4x4 ומשמש רק בתור רכב שטח אז מחיר הדלק לא שיקול מעדיף להמשיך עם הגיר הזה .

ובחזרה לנושא איכן ניתן לקנות חלקים?...

המדינה אחלה ,האנשים שבה הרבה פחות:x-mas:

פורסם
זב לא גיר 350 רגיל,זה 4x4 ומשמש רק בתור רכב שטח אז מחיר הדלק לא שיקול מעדיף להמשיך עם הגיר הזה .

ובחזרה לנושא איכן ניתן לקנות חלקים?...

אם זה שטח והוא עובד קשה הייתי הולך על גיר 400

בכל אופן חלקים פה בארץ לא חושב שתמצה

שוב דבר עם ספי אולי יש לו קיט במלאי הם משפצים שם גירים כאלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה בחנות בשם ״וולטקס״ בת״א רחוב בית אלפא 2 פינת שונצינו (איזור יצחק שדה)הם מוכרים קיטים לשיפוץ גירים אוטומטים וידניים + שיפוץ טורקים ומחזירי שמן מכל המידות והסוגים והם גם מייצרים חלקים לגירים לפי הזמנה זה הטלפון שלהם 035621404

עריכה אחרונה על ידי אסף22
  • תוכן חדש...