Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אחרי אין ספור דחיות והתחייבויות קודמות החלטתי שצריך לעשות מעשה ולהתחיל לשפץ את הרכב שלי.

מדובר במוריס אוקספורד סדרה 6 אוטומטית מודל 1963 יד שניה שנקנתה בעבר מעובד נכה של אבא שלי שהזמין אותה במיוחד מאנגליה ושנמצאת ברשותנו למעלה מ - 35 שנה. לפני 25 שנה בערך עשינו לה את השיפוץ האחרון ובהחלט הגיע הזמן.

בחודשים האחרונים עסקתי במלאכת איסוף אינטסיבית כשהצלחתי לקנות דרך אייבי את רוב החלקים שחיפשתי ( גומיות,פנסים,סמלים,משאבת ברקס ראשית ,משאבות ברקס לגלגלים, טאסות ועוד ועוד...)

מאחר ואין לי היום את הזמן לשיפוץ עצמאי כמו בשיפוץ האחרון אני צריך מישהו שייבצע בעיקר את הצד של הפחחות והצבע ברמה גבוהה ולא מזמן נתקלתי באתר של מוסך " זהב " בנתניה שמציג את עצמו כמומחה בשיפוץ רכבי אספנות .

קישור לאתר - http://musah-zahav.com/

אשמח לשמוע האם הרכבים שמופיעים באתר שייכים לחברי הפורום ולקבל פידבק על איכות העבודה .

תודה1963_Morris_Oxford.jpg1963_Morris_Oxford_.jpg

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?523404

ראיתי את הרכב במציאות - נפלה לי הלסת. יחד עם זאת, חבר שבימים אלה מנסה ממש כמוך לאתר פחח לצורך שיקום רכב אספנות פנה אליהם בשבועות האחרונים ונענה שהם אינם מתעסקים עוד בנישה הזאת.

אם במקרה תקבל תשובה אחרת, אשמח אם תעדכן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהחלט שיפוץ מדהים !

מאד אהבתי גם את העבודה של הרפד.

אבדוק ואעדכן , ובכל מקרה אם יש מישהו שיכול לתת באמת המלצה טובה לגבי פחח מקצועי שלא מחפף ולא מעגל פינות אשמח מאד לשמוע.

חשובה לי איכות העבודה אני לא מנסה לחסוך עוד כמה גרושים על הדרך, ואני לא לחוץ בזמן אז אם אני כבר משקיע אז שהעבודה תהיה באמת איכותית.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לצערי ולצערך, בפעם האחרונה שבדקתי, יבגני ממוסך זהב הפסיק לפעול בנישה של רכבי האספנות והפך לפחח מודרני,עובד כמוסך הסדר עם חברות ליסינג. דבר איתו ותנסה.

אם תקבל תשובה שונה אשמח מאד אם תעדכן אותנו.

שאלת הפחח היא שאלת המיליון ולמצוא תשובה חד משמעית קשה יותר מלמצוא אוצר.

• תוכן חדש...