Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש הארד דיסק ישן ..... עתיק.... ארכיוני ממש. בן כ 20-25 שנה.

מדובר על HHD של מחשבים של שנת 1995!! פחות או יותר.

תקופה של מעבדי 286 - 386 - 486 הראשונים.

הנפח הוא הבעיה. מדובר 2-4GB. כן. פחות מהדיסק און קי שלכם. או הפלאפון שלכם.

אז למי שיש מחשב בבוידם. אצל ההורים. הסבא / סבתא. במחסן של השכנים.

שילך לחפש. כי זה עזרה למחשב במצוקה.

יש לי מחשב שחייב את זה. ולא. לא ניתן לעקוף / לשנות / להגדיל / לרמות.

חייב כזה. ורק כזה.

אז למי שיש.

0503

שלוש מאות וחמש

שלוש מאות וחמש.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה לא זה. העתיקים יותר מגניבים אף יותר, מאלו שההתנעה שלהם נשמעת כמו האצה של טסלה (למעט החלק של ההאצה). לבינתיים נתענג על הסאונד ביוטיוב -

[video=youtube;Y0tqSUv1O-c]

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שתמצא אחד כזה, ועוד תקין אחרי אחסון של כעשרים שנה במחסן או בבויעדם, גם אני חיפשתי בזמנו, לא מצאתי משהו תקין (וזה עוד שהייתי מוכן לשלם 2K ש"ח עבור יחידה תקינה).

הייתי ממליץ לך על מתאמים ל-CF, נכון, זה לא תמיד עובד, אבל אם עוד לא חקרת את האופציה הזאת, שווה לחקור.

phpHcI9Zm.JPG

Area51_CF.jpg

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני לא מאמין, לפני כחודש זרקתי 4 כאלה! המחשבה הייתה "מי לעזאזל ישתמש בזה כבר אי פעם".

עכשיו אני מצטער על זה.

אגב, לא יכול להעיד על תקינותם, רב הסיכויים שאחרי כ15-20 שנה במחסן, עם לחות וקור וחום הם לא היו שווים כלום

פורסם

תראה. אצלי הוא עבד רצוף ב 20 שנה האחרונות.

נדיר שהוא היה כבוי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם (נערך)

כל עוד שהם עובדים אז הם נמצאים בתוך מארז בסביבה מוגנת, והם מייצרים חום שמונע ממיסבי המנוע להתקע.

אחרי הרבה זמן בסביבה לא מוגנת, הגריז שמשמן את המייסבים נפגע מלחות והמנוע נתקע, וזה בלי להתייחס לאלקטרוניקה שמתחמצנת אחרי 20 שנים.

בזמנו בדקתי כחמישים דיסקים שאוחסנו ככה, רק 3 היו תקינים, וגם הם התפגרו כשנה אחרי שהותקנו.

שבוע שעבר תיקנתי לוח אם של 486, המחשב היה מצוייד בדיסק קשיח של 40 מגהבייט.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה דברים כאלו היו לי. גם דיסק כמו שאלפא מציג פה היה לי. למיטב זיכרוני שלי תפס רק מפרץ אחד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
כמה דברים כאלו היו לי. גם דיסק כמו שאלפא מציג פה היה לי. למיטב זיכרוני שלי תפס רק מפרץ אחד.

למה לא להעביר את המערכת לוירטואלי ולפתור את בעיה להמון זמן ?

מה זה מפעיל ?

אם ל תנסה את EBAY ואם יש NOS אז עדיף

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני צריך לפחות 4.

כאשר יש לי 4 מחשבים. שמריצים את המערכת. זה מבוסס דוס לדעתי.

התקנה של מערכת קומפלט. לוקח כ10-15 דקות מקסטה של דאטה ישנה. (סרט)

למרות שהמחשב הראשי מריץ WIN NT. מעבד X86.

והוא פותח את התוכנה של המערכת. ומתקשר משם עם 4 מחשבים.

בקצור אין אופציה לכניסה למחשבים המשניים. חוץ מביוס. אין עליהם כלום.

ולכן 4- או כל מספר גדול או קטן יותר. יתקבלו בברכה. (אני יגיע לאן שצריך כדי לאסוף אותם.)

נ.ב.

יש לי קסטה של 700MB. (סרט מגנטי). כמו גיבוים של פעם. שאני צריך לשכפל.

איפה? מי? מה? הפניה תהיה מצוייינת.

פורסם

במהלך השירות הצבאי היינו מגנבים מידע על קלטות ועוד משכפלים (עד היום לא ברור לי למה קלטות ולא דיסק ...), שרתים שעשו בעיקר רעש והיו מחוברים למסופי קצה שעשו בעיקר כלום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כל הרדיסק Ide ניתן לגימפור/הגדרה שיתאים למערכת ישנה ולהגביל לו את הנפח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...