Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה רכב וחבילת ה ENJOY הכוללת מערכת מולטימדיה ממש סבבה אבל איכות הסואנד לא משהו...

אני מבין באודיו אבל כל תחום האודיו לרכב הוא תחום שממש לא מוכר לי.

מה שאני יודע זה שאני חייב לשדרג את הסאונד ויכול להקציב לזה לא יותר מ 1500 ש"ח כולל עבודה.

הייתי מעדיף לא לשדרג בעצמי מכיוון שפרוק דלתות נראה לי מפחיד... לא הייתי רוצה לשבור משהו בדרך...

נראה לי ששידרוג רמקולים יהיה הדבר הנכון אבל אין לי מושג מה כדאי לעשות והאם אפשר להשיג שיפור משמעותי בתקציב הזה.

אשמח לרעיונות...

תודה!

פורסם

הבוקר עצרתי אצל מתקין מקומי ושאלתי לדעתו. דעתו הייתה שהצליל סה"כ סביר למעט הבס. וההמלצה היחידה שלו בהנחה שהתקציב שלי מוגבל, הייתה להוסיף סאב מוגבר. ושכל השקעה בהחלפת הרמקולים כל עוד אני מותיר את המערכת המקורית לא תשדרג משמעותית. נשמע לי הגיוני.

הוא הציע סאב של פיוניר בעלות של 2600 ש"ח וזה חורג מהתקציב שלי. יש המלצות לסאב שיתאים לתקציב שלי?

פורסם

מה שחסר לי זה בעיקר בס ואני לא צריך כזה שירעיד תשכונה... אני בעיקר שומע גאז וחשוב לי הדיוק בצליל, בס נקי ונכון. המיד והגבוהים סה"כ בסדר. הייתי שמח לשפר גם אותם אבל נראה לי שבתקציב המוגבל עדיף לי להתמקד על עיקר הבעייה.

פורסם

לא ממש... כמובן שמדובר ברמקולים המקוריים... המערכת היא אחלה, כוללת שליטה מלאה מההגה. קראתי בפורמים שהדגמים המתקדמים יותר של הגולף (GTI ו R) מגיעים עם שדרוגי אודיו אבל לא הדגמים הבסיסיים.

• תוכן חדש...