Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרות אומרת, איפה אני יכול לטפל בזול ובאמינות בצפון במגאן שלי?? עדיפות כמה שיותר קרוב לכרמיאל...

עוד שאלה על הדרך כמה יכול לעלות לי יצירת מפתח\כרטיס חדש לרנו??

פורסם

חשמלאות רכב - מוסך זרם הגליל (עכו - אזור תעשייה ליד הקניון).

מכונאות רכב - מוסך טורינו (עכו - אזור תעשייה ליד הקניון).

אתה מעוניין ביצירת מפתח או שכפול ? בכל מקרה זול זה לא ...

פורסם

עכו דווקא סבבה... אני רוצה לעשות אישור קו ברכב, טיפול 10K והחלפת חגורת טיימינג, בקשר למפתח אני רוצה לעשות שכפול(יש לי כרטיס אחד אני רוצה שיהיה אחד לחרום)

היום התקשרתי למוסך הנעות בכרמיאל, בקשתי הצעת מחיר אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו, ברכב הקודם שלי טיפלתי בעכו גם(היה לי סיטרואן),

מה הקשר שלך למוסך או שאתה מטפל שם רכב כל שהוא?

פורסם

אני לקוח מרוצה שנים...

בקשר למפתח : לא יודע איפה עושים באיזור שלך , מניסיון שלי עם רכבים אחרים זה אמור לעלות בסביבות 1,000 ש"ח, למרות שיכול להיות משהו מיוחד\שונה\שקר כלשהוא בשלט של המגאן.

• תוכן חדש...