Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקוון לרכוש מצלמת דרך מדגם BlackVue DR550GW.

המצלמה כוללת מצלמה קדמית + מצלמה אחורית (שמתחברת לקדמית באמצעות כבל שיעבור בגג).

בנוסף יהיה מכשיר שיתחבר ישירות למצבר (דרך קופסת הפיוזים) שיספק כח בלתי פוסק למצלמה.

האם מישהו כאן יודע\יכול להמליץ איפה ניתן לבצע התקנה מסוג זה?

פורסם

אם יש לך מתקין טוב שאתה סומך אליו, אז עדיף, ואם לא, תעשה לבד.

מה שהבנתי, אתה רוצה לחבר ישירות למצבר?

אם כן, אז ישירות למצבר + ו - וזהו.

אני חברתי דרך הסוויצ'. לא רואה שום התרון לחבר ישירות. אם גונבים את הרכב, אז אתה לא תראה שום דבר ואם במקרה פורצים לך לאוטו, למי תביא את הוידאו, למשטרה שלא מעניין אותם כלום?

:evil:
פורסם

היתי עושה לבד בשמחה אבל אני לא מתכוון לגעת בפאנלים של אאודי חדשה כי לא הכל טריוויאלי שם. לכן אני שואל האם יש כאן מישהו שיודע לעשות זאת או יודע מישהו\מוסך שיודע לפרק ולהרכיב פאנלים באאודי חדשה.

לגבי הסיבות להתקנת מצלמה כזאת:

- יש לנו חניה בעייתית וכבר 'שרטו' לי את הדלת. למזלי 'השריטה' היתה הצבע של הרכב האחר ולא נגרם נזק הפעם(!).

- כבר הספיקו לקלף לי את ה 1.8 מה "1.8T" ואני חושד בילדים של השכנים.

- הסיבות הרגילות של מצבי תאונה בכביש \ קבלת דוח שלא בצדק על תמרורי עצור וכו'..

- מחיר המצלמה זניח ביחס למחיר הרכב.

- שקט נפשי.

פורסם

היו דיונים בעבר על הנושא, כשהמסקנה העיקרית היא שמצלמת דשבורד לא תעזור לך במרבית המקרים המדוברים מאחר והיא מצלמת רק כיוון אחד מוגבל, ומעבר לכך יש סיכוי טוב לכלות את מצבר הרכב. אי לכך, התקנה של מצלמה חיצונית על אדן חלון או משהו בסגנון שמופנית לעבר הרכב תהיה עדיפה.

האם זו אפשרות רלוונטית מבחינתך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את המצלמה המדוברת מותקנת ברכב כבר יותר מחצי שנה. גם לשכן שלי יש מצלמה כזו מותקנת באודי A6 חדשה.

מוצר מעולה, בהחלט חשבו שם על הכל, אבל כמו בכל מוצר אלקטרוני- גם לה יש באגים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חשבתי על מצלמה חיצונית אבל המקומות בחניה לא שמורים ומהדירה שלי לא רואים את כל החניה.

כמו כן המצלמה תורכב דרך מכשיר מיוחד שידע לנתק את המצלמה מהמצבר לפני התרוקנות דרסטית.

למצלמה הקדמית זוית רחבה ככה שאפשר לראות את מספר הרכב שמבצע חניה ליד.

פורסם
יש לי את המצלמה המדוברת מותקנת ברכב כבר יותר מחצי שנה. גם לשכן שלי יש מצלמה כזו מותקנת באודי A6 חדשה.

מוצר מעולה, בהחלט חשבו שם על הכל, אבל כמו בכל מוצר אלקטרוני- גם לה יש באגים.

איפה נעשתה ההתקנה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני התקנתי הכל בעצמי, השכן אין לי מושג. גם אצלי וגם אצלו ההתקנה נראית נהדר. אאודי A6 שחורה עם מצלמות כאלו זה נראה פשוט טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...