Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך YNET

כמו שאני רואה את זה, יש שתי אפשרויות:

1. המשטרה תפסה את האדם הלא נכון והפילה עליו תיק.

2. המשטרה תפסה את האדם הנכון, אבל הוא הצליח בתעלול משפטי להוכיח שהוא בכלל היה באיסלנד כשזה קרה.

איך שלא מסתכלים על זה, החיים של שתי בחורות נהרסו, וקריירת הריצה שלהם נגדעה, ואף אחד לא משלם על זה את המחיר. אבל היי - תארו לכם מה היה קורה אם הן היו בנות של שופט.

פורסם

אני גר ביישוב הזה ובכל שבת יש רעשים מטורפים של טרקטורונים שעוברים ליד הבית שלי בדרך לשדות.

השדות מלאים באנשים וילדים שמטיילים (מהקיבוץ, ואני ביניהם), במיוחד בשבת.

אין ענישה, אין הרתעה, לכן זה רק עניין של זמן עד שהדבר יקרה שוב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גיא25 תפסיק בבקשה לבלבל את המוח. יש הרבה יותר פצועים/הרוגים בתחום של הדו גלגלי ועדיין אף אחד לא קרא לעצור את הענף הזה. משום מה מקרה אחד מתוך אלפי בעלי טרקטורונים בארץ גרם לציד מכשפות. כשלי היה טרקטורון ( באופן מפתיע זה אותו סוג כמו של הבחור שנאשם בתאונה) הקדפתי תמיד ליסוע עם מיגון מלא, להאט ליד אנשים שטיילו בטבע ואם הייתי חייב ליסוע בכביש עשיתי את זה במינימום חשיפה. רוב הרוכבים בישראל מתנהגים כמוני וחלק קטן של מופרעים מוציאים שם רע לכל הענף.

פורסם
מתוך YNET

כמו שאני רואה את זה, יש שתי אפשרויות:

1. המשטרה תפסה את האדם הלא נכון והפילה עליו תיק.

2. המשטרה תפסה את האדם הנכון, אבל הוא הצליח בתעלול משפטי להוכיח שהוא בכלל היה באיסלנד כשזה קרה.

איך שלא מסתכלים על זה, החיים של שתי בחורות נהרסו, וקריירת הריצה שלהם נגדעה, ואף אחד לא משלם על זה את המחיר. אבל היי - תארו לכם מה היה קורה אם הן היו בנות של שופט.

כשאתה רושם "תעלולי משפט" אתה מתכוון לעורך הדין ששי גז?

אין לי מושג מה באמת היה שם, אז אני לא רוצה לרשום מעבר לזה.

פורסם

בשבת האחרונה הייתי בקרית מלאכי. רוכבי הטרקטרונים עושים מהמשטרה צחוק ונוסעים כמו מטורפים במהירות גבוהה תוך שהם מסכנים עוברי אורח.

המשטרה הרימה מסוקים לאויר, רדפו אחריהם עם ניידות והם המשיכו לצפצף על המשטרה ועברו עם הטרקטרונים ברחוב של המשטרה בכוונה.

בושה מה שקורה פה במדינה שאין אכיפה לא לקטנועים/טרקטרונים/אופניים וקורקינט חשמליות.

פורסם
גיא25 תפסיק בבקשה לבלבל את המוח. יש הרבה יותר פצועים/הרוגים בתחום של הדו גלגלי ועדיין אף אחד לא קרא לעצור את הענף הזה. משום מה מקרה אחד מתוך אלפי בעלי טרקטורונים בארץ גרם לציד מכשפות. כשלי היה טרקטורון ( באופן מפתיע זה אותו סוג כמו של הבחור שנאשם בתאונה) הקדפתי תמיד ליסוע עם מיגון מלא, להאט ליד אנשים שטיילו בטבע ואם הייתי חייב ליסוע בכביש עשיתי את זה במינימום חשיפה. רוב הרוכבים בישראל מתנהגים כמוני וחלק קטן של מופרעים מוציאים שם רע לכל הענף.

סליחה???? להפסיק לבלבל את המוח??

האם האשמתי את כל בעלי הטרקטורונים??

כתבתי עובדה פשוטה והיא שבכל שבת יש רעשים מטורפים של נהגי טרקטורונים שמגיעים לשדות של הקיבוץ בשביל להשתולל ולעשות שטויות. לא אמרתי שכל נהגי הטרקטורונים עושים את זה, כתבתי שיש כאלה שכן. זו עובדה, ממקור ראשון (אני רואה שאתה לא חזק בהבנת הנקרא אז אתרגם לך==> מקור ראשון משמע שאני בעצמי עד לכך כל שבת מחדש)

לא קראתי לעצור את הענף. בוא ואגלה לך סוד- אחד הדברים שאני הכי אוהב זה לרכב על טרקטורונים, הסיבה היחידה שאין לי טרקטורון משלי היא שכרגע אני סטודנט ואין לי את הכסף להשקיע באחד עם הציוד הנלווה.

יש המון טרקטורונים (ורכבי אופנועי שטח דרך אגב) שמגיעים לכאן ורוכבים ונהנים. כשהם נאלצים לעבור ליד הבתים הם נוסעים בשקט ככל הניתן ללא האצות מיותרות ורעש מחריש אוזניים, איתם אין לי שום בעייה.

כיוון והעדת על עצמך שאתה רוכב טרקטורון שמכבד את הולכי הרגל שבסביבתו אז אספר לך שרוכבים כמוך מתקבלים כאן בברכה.

לעומת זאת, הערסים שרוכבים בפראות גם בכבישים שבתוך הקיבוץ ובין הבתים. אלו שרק מגיעים לעשות שטויות ולא מאיטים כשהם ליד הולכי רגל הם הבעייה האמיתית. ואותו בחור שיצא זכאי הוא אחד מהם. למה? כי הוא הודה שהוא זה שעשה את המעשה ותקף את הולכי הרגל.

אז תסביר לי עכשיו, איפה קראתי לעצור את הענף? איפה הכללתי לגבי כל רוכבי הטרקטורונים? (כפי שהסברתי, יצא לי לרכב לא פעם ולא פעמיים ורכישת אחד היא אכן ברשימת המטרות שלי לשנים הקרובות)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עצה שלי- תרד מהעניין של לרכוש אחד. בן אדם שמפריע לו הרעש ( אני רואה שהרבה ידע בתחום אין לך. רעש מטרקטורון הוא דבר טריוויאלי וחלק גדול מההנאה) לא בנוי לתחום. תנסה אולי אופניים חשמליות ( תוכל לשים כוס פלסטיק בגלגל האחורי כדי שעור התוף הרגיש שלך לא יסבול ועדיין תקבל את תחושת ה"וורום וורום") או רולר בליידס.

פורסם

שוב אני רואה שיכולות הבנת הנקרא שלך מכשילות אותך. אדגיש פרטים רלוונטיים מההודעה הקודמת שלי, כדי שתבין (לפחות, אני מקווה שהפעם תבין) שוב למה אתה כותב שטויות ללא סיבה.

כבר רכבתי על טרקטורונים בחיי (כלומר: הרעש עצמו לא מפריע לי). כן מפריע לי הרעש בשכונת מגורים שלווה ושקטנה שנעשה על ידי ערסים שבאים להשתולל בתוך אזורי המגורים. (שוב אעזור לך: שים לב, הדגשתי את המילה "בתוך". כלומר, מחוץ לאזורי המגורים, משמע בשדות, לא מפריע לי הרעש)

הבחור ההוא הודה במעשה. כלומר עצם העובדה שלא נענש, רק יתן לגיטימציה למופרעים כמוהו (מילה שלך: "

רוב הרוכבים בישראל מתנהגים כמוני וחלק קטן של מופרעים מוציאים שם רע לכל הענף." ) להמשיך להשתולל כי אם אחד שפגע והודה לא קיבל עונש, אז בטח ובטח השתוללות ונהיגה פרועה באזורי מגורים לא תקבל עונש.

אני מבין שיש לך בעייה איתי ולכן נימת התוקפנות בהודעות שלך.

את ההודעה הראשונה אני מבין, הרגשת שתקפתי את כל רוכבי הטרקטורונים ולכן תוקף גם אותך. את המקור להודעה השנייה אני לא מבין, הרי הסברתי שאני בעצמי רוכב על טרקטורונים בפעמים מועטות שהייתה לי הזדמנות, כלומר אני ממש לא נגד הענף, רק נגד המופרעים שבו.

כלומר, או שאתה מאלה שבאמת מגיעים לכאן ומשתוללים בתוך אזורי המגורים (למרות שהעדת על עצמך שאתה לא, מה שהופך אותך לשקרן) ולכן לוקח את דברי באופן אישי

או שאתה מכיר באופן אישי את הבחור שזוכה

או שיש לך טינה כלפי משרשור אחר (ועכשיו אני סקרן איזה, כי מעולם לא תקפתי אף אחד כאן ככל הזכור לי)

בכל מקרה, תהנה ותהיה בריא. מקווה שתפיק עוד הרבה הנאה מהטרקטורון שלך (במידה ואתה אכן רוכב בצורה אחראית כפי שאתה מעיד)

לא נכתב בציניות

פורסם

לעומת זאת, הערסים שרוכבים בפראות גם בכבישים שבתוך הקיבוץ ובין הבתים. אלו שרק מגיעים לעשות שטויות ולא מאיטים כשהם ליד הולכי רגל הם הבעייה האמיתית. ואותו בחור שיצא זכאי הוא אחד מהם. למה? כי הוא הודה שהוא זה שעשה את המעשה ותקף את הולכי הרגל.

אוי לנו עם הודאות כאלה

10 ימים במעצר ולא מודה

וביום ה10 נשבר .....

זו נראית לך הודאה?

פורסם

זה המקרה?

אשמתי שלא בדקתי. ידעתי שהודה זה הכל, שכחתי שכאן גם צריך לוודא את תפקוד המשטרה ולגיטימיות החקירה.

צודק.

פורסם

זה שהוא נשבר אחרי 10 ימים זה לא אומר כלום. יכול להיות שהוא ניסה להתחמק ולבסוף הודה. יכול להיות שהוא באמת לא אשם ולבסוף נשבר פסיכולוגית.. ברגע שהוא הודה ושיחזר, זה קייס חזק. אני לעולם לא אבין איך חפים מפשע יכולים להודות במשהו שלא ביצעו ולשחזר פשע. אני יכול להבין אולי פסיכולוגית שהם נשברים, אבל זה נשמע לי כל כך רחוק מהמציאות. רק אם היו מענים אותי פיזית, אולי הייתי נשבר.

פורסם

היו המון הודאות שווא ונכתבו על כך המון ספרים ומאמרים בארץ ובעולם.

כל מי שהודה בישראל בשנים האחרונות הודאת שווא לא עשה זאת בגלל עינויים פיזיים.

אתה לא יכול לדעת איך תתנהג אחרי 10 ימים של חוסר שינה מקלחת ולחץ נפשי מתמשך

פורסם

עוד חקירה מפוארת של משטרת ישראל. מצטרפת לשורת ההצלחות הגדולות שלה בשנים האחרונות: משפט רצח תאיר ראדה, הרצח בברנוער, רצח שלי דדון (אתמול נהג המונית חזר מהודעתו). בקיצר עושה רושם שהחבר'ה שם מכירים רק טריק אחד להוציא הודעה מהנאשם - למנוע ממנו שעות שינה.

• תוכן חדש...