Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע ליונדאי i30 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך ימורשה לשיפוץ מנוע על סך 7100 שקל !!! , זה נראה לי יקר מאוד ורציתי לשמוע חוות דעת נוספות

מה דעתכם?

צרפתי את ההצעת מחיר לכאן

תודה מראש

Untitled001.pdf

פורסם

קח הצעה ממוסכים נוספים ותבדוק כמה זמן אחריות נותנים לך (גם בין המוסכים המורשים יש הבדלים במחירים, תתפלא). למה היגיע מצב שהתקלקל מנוע לרכב משנה כזו מתקדמת?.

פורסם (נערך)

דבר ראשון, זה שיפוץ ראש-מנוע, לא שיפוץ מנוע קומפלט.

ברשימת החלפים 2 פריטים שהמחיר שלהם נראה יקר מאוד והייתי אומר מופרז :

סט אטמים ומותחן שרשרת הטיימינג יוצא 1700 ש"ח לפני מע"מ ?

מישהו פה נפל על הראש.

עלות העבודה סבירה, לא זולה, אבל לא פרועה.

עלות עבודת חוץ נראית לי מוגזמת ואין פירוט, אני מניח שזה כולל שטח והשחזת תושבות שסתומים, דרוש פירוט כדי שאפשר יהיה להתייחס.

אני רואה שיש פה תופעה של מחירים פרועים לחלק מהחלפים ועבודות שמחוץ למוסך, חבל להתעצל כשאפשר לברר עלויות היום דרך אינטרנט או טלפון.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

בגולף 99 שהיתה לי היה גם שעון חום וגם מנורה שנדלקת אם מיכל עודפים ריק.

בפולו 2001 היה גם שעון חום, גם מנורה אדומה שנדלקת אם המנוע מתחמם, וגם לוח השעונים מצפצף בעת התחממות מנוע, וגם נורה נוספת שנדלקת אם חסרים מים במיכל עודפים.

פורסם

מחיר מופרז לכל הדעות, שיפוץ ראש מנוע לא אמור להיות עד כדי כך יקר. בכל מיקרה במצב של מנוע שעבר התחממות קשה הייתי שוקל בכובד ראש אם לשפץ או לא.

לטעמי, מכיוון שמדובר ברכב נפוץ מאוד הייתי מעדיף לרכוש מנוע קומפלט מפירוק \ יבוא. נסה אפילו לחפש מנוע כזה מ-I30 חדשה יותר בשנה שנתיים עם ק"מ נמוך.

רוב הסיכויים שיצא לך זול יותר ובנוסף הייתי מעדיף מנוע שלא נפתח ופורק במוסך אלא מקורי מהיצרן.

פורסם (נערך)

אין בעיה בשיפוץ ראש מקצועי, צריך רק לדעת לבצע אותו כמו שצריך,

בלי לחפף, בלי קיצור דרך, עם חלפים איכותיים, והכנה מדוקדקת.

מנסיון אישי ובאופן עצמי הגעתי לתוצאה טובה.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
מחיר מופרז לכל הדעות, שיפוץ ראש מנוע לא אמור להיות עד כדי כך יקר. בכל מיקרה במצב של מנוע שעבר התחממות קשה הייתי שוקל בכובד ראש אם לשפץ או לא.

לטעמי, מכיוון שמדובר ברכב נפוץ מאוד הייתי מעדיף לרכוש מנוע קומפלט מפירוק \ יבוא. נסה אפילו לחפש מנוע כזה מ-I30 חדשה יותר בשנה שנתיים עם ק"מ נמוך.

רוב הסיכויים שיצא לך זול יותר ובנוסף הייתי מעדיף מנוע שלא נפתח ופורק במוסך אלא מקורי מהיצרן.

עדיף מנוע שלא נפתח גם אם התיקון נעשה במוסך יונדאי מורשה?

מה בערך העלות של מנוע מפירוק, ואיפה אפשר למצוא?

• תוכן חדש...