Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ברלינגו 2009 - נשבר פולי של מנוע חלון חשמל

Buki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

חלון חשמל בדלת נהג עשה רעש קטן של תק-תק-תק והפסיק לעלות ולרדת. מנוע עובד, עושה מספר סיבובים עם חריקה ואז מפסיק.

פירקתי את הדלת, כבל בכניסה וביציאה מהמנוע יצא מהמוביל, מנוע לא מושך ולא דוחף את הכבל.

עוד לא פירקתי את המנגנן לגמרי.

האם יש מה לעשות עם זה או רק מנגנון חדש?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פירקת, נראה לי שאין ברירה, מנגנון חדש.

לא כ"כ ברור לי למה הכבל יצא מהמקום.

הפולי נראה דווקא שלם.

b1319647598dceac7248cce3c2bd6fd1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

יש כאלו שמשפצים.

חדש מקורי עולה כ-500 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי, חליפים מתפרקים מהר מאוד, אם זה היה הרכב שלי,הייתי מרכיב חדש וסוגר את הסיפור.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שעשיתי.

מנגנון חדש מקורי עלה 600 ש"ח כולל מע"מ וזה לדעתי מחיר סביר והגיוני. אגב המנועים תוצרת בוש גרמניה.

לקח לי 15-20 דקות להרכיב אותו, וזו פעם ראשונה שאני עושה את זה או מתעסק בחלון חשמל בכלל.

ההרכבה מאוד פשוטה. מנגנון מגיע כבר מכוון לגובה הנכון שמאפשר הכנסת השמשה לתפסנים, עם ברגים ואפילו עם קליפס פלסטיק שמארגן את הכבלים. לא צריך להעביר כלום מהישן.

וגם כנראה מצאתי את הסיבה לכשל במנגנון הישן.

אחד ממובילי כבל שבפינות המסילה הקידמית נשבר חלקית, מצאתי אותו זרוק בתוך הדלת.

זה גרם לחופש קל בכבל ולבריחה שלו מהמקום בסופו של דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...