Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בחודש הבא אבקר באזור לוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב ומטרתי לרכוש כרטיס SIM של T-MOBILE, לשימוש ב-WAZE, ב-SKYPE וכו' (בעיקר DATA ומעט שיחות בתוך ארה"ב).

שאלתי היא כזו: האם לצורך שימושים רגילים כדוגמת אלה מספיק לעשות שימוש בסמארטפון שתומך "רק" UMTS/HSPA בתדרים 850/900/1900/2100 או שרצוי לקחת מכשיר שתומך בנוסף גם בתדרי LTE

700/ 850/ 1700/ 1900/ 2100/ 2600

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

~

ספציפית במקרה של T-Mobile, מכשיר גלאקסי 2 מאורנג' שלקחתי איתי בזמנו לא תמך אפילו ב-3G ולמעשה הותיר אותי עם דאטא במהירות בסיסית. זה הספיק אמנם לשימושים שציינת, אבל בדיעבד בהחלט כדאי היה להצטייד במכשיר תומך או בסים מחברה אחרת.

פורסם

אני בארה״ב יש לי אייפון סים פרי ואני ממליץ מאוד על at&t, יש להם פריסה משמעותית יותר טובה מכל שאר הרשתות.. כרגע אני עם טימובייל בלית ברירה ורק מחכה לחזור לרשת יציבה.

פורסם

אני כבר חצי שנה עם T-MOBILE בגלל שאני עם מכשיר אירופאי. עובד על 3G בסדר גמור(כשיש קליטה) האינטרנט עובד יותר טוב מבארץ, שיחות חלקות בסקייפ, וויבר וכו..

הבעיה, כמו ש qil אמר, הוא שהכיסוי שלהם לא משהו(הנסיון שלי הוא בעיקר באיזור מרילנד). קיימים יותר מידי איזורים בהם אני פתאום רואה שאין בכלל קליטה.

אם יש לך אפשרות למצוא מכשיר שתומך ב AT&T, ואם בכלל אפשר לקנות אצלם סים בלי התחייבות, נראה לי שעדיף.

לגבי ה LTE, אני לא חושב שזה ממש נחוץ, אצלי כשיש 3G הכל עובד חלק.

פורסם

הפריפייד של ATT מצויין, אם החבילה של ה2.5 מספיקה לך, ולא אכפת לך לשלם קצת יותר אחרת יש את המפעילות הוירטואליות שרוכבות על התשתית שלהם כמו cricket שהבנתי שהם לא רעים..

כל רשת אחרת שהיא לא בתשתיות שלהם זה בזבוז זמן לדעתי, אני גר במטרופולין ענק עם מאות אלפי בני אדם בארה״ב, ועדיין אני נכנס לחנות והשיחה נופלת, חצי יום אני ואישתי לא זמינים, זה פשוט ביזיון, בארץ אנחנו שנות אור יותר מתקדמים מבחינת זמינות ואיכות השיחה.

פורסם (נערך)

בשנה שעברה השתמשתי במדינת טקסס (נסעתי הרבה כולל במקסיקו, בעיירת גבול) והיה כיסוי לא רע ל-T-MOBILE. הפעם אהיה בקליפורניה, בעיקר באזור LA ודרומה. מהצצה במפת הכיסוי שלהם אני מבין שיש להם דור שלישי בטכנולוגית HSPA ופה-ושם גם LTE.

נ.ב.

האם גלקסי NOTE 4 החדש שמתחילים למכור בארץ תומך בתדרים של T-MOBILE בארה"ב? (כי נדמה לי שמוכרים בארץ גרסה אירופאית) לפי בדיקה שלי כן, אבל אין לי וודאות בכך.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...