Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב רצון עז לספויילר מיוחד לפונטו ולא הכנף המגעילה בניתי ספויילר שניתן לשלוף אותו על מנת למנוע גניבה אפשרית ..

אז בבקשה תמונות פרוייקט מוגמר...

16-11-04_1816.jpg

16-11-04_1817.jpg

פורסם

אחרי שהוא נשלף, ואתה עולה איתו הביתה, הוא ניתן לתליה על הקיר לשימוש כמדף ?:wink:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אחרי שהוא נשלף, ואתה עולה איתו הביתה, הוא ניתן לתליה על הקיר לשימוש כמדף ?:wink:

מה קרה לך המדף הכי אלגנטי שראית ... יש להם ביקוש עכשיו באיקאה..

פורסם
מה קרה לך המדף הכי אלגנטי שראית ... יש להם ביקוש עכשיו באיקאה..

אהבתי, עבודה טובה. אבל...

הוא קצת צעקני, אני לא חובב ספויילרים אבל תמיד אוהב לשמוע על עבודות בסגנון "עשה זאת בעצמך".

אז מה אפשר לומר, תתחדש.. ומקסימום אם תתייאש זה יכול להיות אחלה מדף במטבח :-P

תוכל אולי להעלות תמונות של בלי הספויילר?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הוא נשלף עם שתי מסילות שנמצאות בחלק הפנימי של המתלים.. בלי הספויילר יש שני מוטות ברזל קצרים באורך 7 ס"מ שבולטים מהרכב .. לא משהו בלתי נסבל..

פורסם
ספויילר סבבה ..קצת מגושם לטעמי אבל עבודה יפה

עלה והצלח ! ובקשר לנשלף אתה באמת מעלה אותו כל יום לבית ?!

ממש לא רק במקרים של חניה במקומות עם סיכון גבוה...

פורסם

הוא נראה לא משהו בתמונה כי הצילום התבצע בזווית לכן זה נראה קצת מעוות ומעל הרכב..

הספויילר בגובה הרכב .

בניתי אותו מבלזה וצבעתי אותו בחומר שנקרא סינדיק סילר הוא חומר מילוי לעץ שנותן לו מעין ציפוי פלסטיק עמיד למים ומקשיח את הבלזה. לאחר מכן צבעתי אותו עם אייר בראש עם צבע לבן של הרכב שלי ...

הבסיסים לספויילר עשויים מעץ אלון שהוא קשה יותר על מנת שיהווה בסיס חזק . בסך הכל אני מרוצה וקיבלתי לא מעט מחמאות . אני אשמח לענות לעוד שאלות .

פורסם

טוב, אני רק רוצה להוסיף שהבלזה עצמה אני מקווה שבאמת היא יציבה כי התעסקתי בעבר עם טיסנים שעשויים מבלזה והעץ נוטה להשבר בקלות יתר ויכול לספוג מהירויות מסויימות בלבד

בכל אופן העבודה עצמה נראית טוב, אמנם לטעמי היא לא מתאימה לאוטו אבל אם זה מה שאתה אוהב סבבה האוטו שלך

אבי.

פורסם
ממש לא רק במקרים של חניה במקומות עם סיכון גבוה...

גם במקומות כאלה, אתה יכול פשוט לשלוף אותו ולהכניס אותו לתא המטען.

אם יש לך אזעקה ברכב, איש לא יבוא לפרוץ לך את תא המטען סתם כך בשביל ספויילר.

או שבכלל הוא לא נכנס לשם?...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הוא נשלף עם שתי מסילות שנמצאות בחלק הפנימי של המתלים..
מחובר ממש חזק אהה ...

סוונסון, LOL :-D

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...