Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עקב רצון עז לספויילר מיוחד לפונטו ולא הכנף המגעילה בניתי ספויילר שניתן לשלוף אותו על מנת למנוע גניבה אפשרית ..

אז בבקשה תמונות פרוייקט מוגמר...

עבודה יפה אבל לא הבנתי למה? זה כמו שאני יחבר מקרר לאוטו אבל בצורה ממש מושקעת .....נו? אז?
פורסם
מחובר ממש חזק אהה ...

סוונסון, LOL :-D

דניאל.

אני לא מבין בזה, אבל אם הספויילר לטענתך לא אמור להחזיק טוב והוא לא יהיה מחוזק כמו שצריך, אני לא הייתי רוצה לנסוע מאחריך במקרה כזה.. (גם לא הייתי רוצה להיות זה שנסע מאחרי כשהמגב שלי עף בכביש הראשי, ומזל שלא היה אחד כזה).

איפה אתה גר? :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עבודה ממש יפה!!!

אבל לא הייתי מרכיב את זה על הפונטו שלי. לדעתי לא מתאים לרכב האצ'בק ספויילר, אבל כל אחד עם הדעה שלו.

פורסם
עבודה ממש יפה!!!

אבל לא הייתי מרכיב את זה על הפונטו שלי. לדעתי לא מתאים לרכב האצ'בק ספויילר, אבל כל אחד עם הדעה שלו.

אם הספויילר קטן ולא כ"כ בולט זה אפילו יפה לדעתי ונותן לרכב האצ'בק לוק "ספורטיבי"...

אבל בכל הכנות ספויילר גדול פשוט מתאים לרכב (לכל סוג של רכב) כמו שנעל במידה 50 מתאימה לרגל של דרדסבא...

פשוט לא ישב טוב.. :|

בכל מקרה, שום ספויילר לא ישב לי על התחת של הסובא שלי :nono:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה קרה לפורום הטכני של קארז פורום?!?!

השלב הבא :

עשיתי מקרמה לכיסוי הדש-בורד.

מחר אני מעלה תמונות.

הרמה פה שוברת שיאים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מה קרה לפורום הטכני של קארז פורום?!?!

השלב הבא :

מחר אני מעלה תמונות.

הרמה פה שוברת שיאים.

רון.

זהו החלטתי... מחר אני צובע את כל הפלסטיקה הפנימית של האוטו בוורוד את המכסה שסטומים... אמממ את כל הצנורות של הרדיאוטור/וואקום... ואולי גם את הטסות... לא בטוח... ניראה אם ישאר מספיק צבע....yay

קו---------------------------------------

פורסם

הוא מחובר טוב לכל מי שספק בליבו..

הוא אפילו מאובטח עם עם שני פינים שימנעו שליפה לא רצונית ..

לכל מי שחושב שזה מאיים המידות הם 93x15x7 הוא לא גדול.

אני גר באזור נתניה לכל מי שרוצה לבוא לראות ...

אני לא מבין בזה, אבל אם הספויילר לטענתך לא אמור להחזיק טוב והוא לא יהיה מחוזק כמו שצריך, אני לא הייתי רוצה לנסוע מאחריך במקרה כזה.. (גם לא הייתי רוצה להיות זה שנסע מאחרי כשהמגב שלי עף בכביש הראשי, ומזל שלא היה אחד כזה).

איפה אתה גר? :wink:

פורסם

דניאל מה נראה לך שמתי לו מסילות של מגירה ? זה מסילות שנבנו מנירוסטה מאוד חזקות וללא חופשים .

מחובר ממש חזק אהה ...

סוונסון, LOL :-D

דניאל.

פורסם

מחר אני מעלה תמונות.

רציתי להפתיע אתכם...:roll:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...