Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי לא מזמן את הרכב החדש, והכל היה בסדר במעמד המסירה. את סוג הרכב אפרסם בהמשך עם חוות דעת וצריכת הדלק.

במהירות של 90-110 ההגה רועד והרכב זקוק לאיזון גלגלים מקדימה.

לפי חוברת תעודת האחריות היבואן לא חייב לבצע את העבודה הנ"ל, אלה הלקוח, כולל התשלום שבמקרה הזה הוא זעום {50 שקל}

מכיוון שהרכב יומיים אצלי, רק עם 39 ק"ם בלבד, ולא יכולתי במעמד המסירה לנסוע עם הרכב 90 קמ"ש כדי לבדוק האם עשו איזון גלגלים כמו שצריך בחברה.

איך התהליך מתבצע? אני יכול בעצמי לבצע בפנצרייה את העבודה הנ"ל, ולשלוח אליהם את החשבונית?

יש לכם רעיונות נוספים?

פורסם

את איזון הצמיגים עשו במפעל, ומוזר לי מאוד שהוא לא נעשה כמו שצריך (אלא אם מדובר בג'אנטים מהתקנה מקומית).

צמיג רכב יכול לצאת מאיזון מטר אחרי שיצא מעמדת המסירה, ובכל זאת ובהנחה שהוא לא חטף מכה או איזה בור אכזרי הייתי ניגש למוסך מורשה ולו בשביל התעוד שישנן רעידות ברכב בעודו חדש לחלוטין. רעידות הן לא בהכרח מהצמיגים ויש לבדוק לעומק את מקורן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באיזה רכב מדובר?

תנסה לזהות על הג'נט יכול להיות שנפלה לך משקולת.

כדי להיות בטוח שזה באמת גלגלים הייתי מעביר קדימה אחורה ואחורה קדימה ובודק שוב.

פורסם

זה כבר קרה לי בעבר גם ברכב חדש לגמרי, פגיו 206. פשוט נסעתי מיד לאחר המסירה וחזרתי לסוכנות.

הם נתנו לי קופון קטן לפנצריה כדי שלא יעלה לי כסף.

כמובן שהבעיה נפתרה לאחר 5 דקות.

במקרה הזה הגלגל והצמיג לא קיבלו שום מכה משום סוג שהוא. הגיאנט מקורי{ברזל}, וכנראה שלא עשו במפעל איזון, מפני שבצד אחד יש משקולת ואילו בגלגל השני אין.

אחזור מחר, שישי, לסוכנות ואבקש השתתפות מלאה באיזון, מפני שלא יכולתי לדעת או לבדוק רעידות בהגה במעמד המסירה.[חד פעמי]

אעדכן בהמשך. מקווה שהם לא יתנערו מזה, כי ככה הרכב הגיע. אילו לרכב היה ק"ם רבים, נגיד 1000 ק"ם, הייתי עושה את זה לבד, ללא השתתפות מצידם.

במקרה הזה הרכב רק עם 40 ק"ם על השעון.

לגבי תוצר הרכב, הוא של קבוצת VAG. כפי שציינתי אעדכן בהמשך חוות דעת מפורטת + תמונות.

• תוכן חדש...