Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

רכשתי לאחרונה פיאט פונטו איבו 2011 חדשה מדגם mystyle

הדגם מגיע מאובזר עם aux/usb ומערכת blue&me ומקשים על ההגה

שמתי לב שהסאונד שם לא להיט והייתי מעוניין לשפר אותו

מה הייתם ממליצים?

האם מומלץ לחבר מולטימדיה ולוותר על הפאנל המקורי וכנראה שזה גם מבטל את המקשים בהגה למיטב הבנתי?

בעיקרון אני לא מומחה בסאונד אבל כן הייתי רוצה להינות מחווית שמע איכותית

התקציב הוא בערך 1000-2000 שקלים (2000 עם מולטימדיה) כמובן שתמיד השאיפה היא לכמה שפחות

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי mat321
פורסם

השאלה היא האם המערכת המקורית מסרסת את הסאונד {כמו ברוב המקרים עם מערכת OEM}

או שמדובר ברמקולים גרועים במיוחד ,אני הייתי ממליץ לך ללכת על קומפוננט קדמי +רמקולים אחוריים 6X9

ואם אתה רוצה להשקיע יותר אז על רדיודיסק אפטרמרקט בנוסף.

פורסם

אני עם פיאט 500, הפאנל המקורי אכן מסרס את הסאונד, אין אופציות כיוונים או שליטה כמעט, למיטב הבנתי יש פאנלים שגם אפשרי דרכם לשלוט בכפתורים בהגה שזה מצויין, אבל הם לא זולים.

אני עשיתי דבר דומה, הרכבתי קומפוננט קדמי + מגבר וסאב, אבל מפאת תקציב השארתי את ה HU המקורי של פיאט, הוא סביר ועובד אבל עדיף להביא משהו מתקדם יותר (אם אתה רוצה גם מגבר וסאב כמובן, אם לא עדיף שתשאר עם המקורי)

Opel Adam S 2017

פורסם

בסוף החלטתי לרדת ממולטימדיה כי מדובר ברכב של 1DIN

יש כיוון לפאנל פיוניר 6250 + סאב 8 אינץ' הרץ

מתאם הגה על מנת להשאיר את השליטה

וכניראה מגבר 4 ערוצים וקומפוננט

איך נשמע?

פורסם

אני גם תומך בהחלטה ללכת על HU 1 DIN , בפונטו איבו שהייתה לי התקנתי מערכת והעיליתי לאתר מועדון פיאט ישראל מדריך להחלפת הרדיו+הוספת מתאם שליטה להגה.

ברכב שלי לא הייתה מערכת BLU&ME אז אני לא יודע מה יעלה בגורלה והאם היא תמשיך לתפקד גם בהחלפת רדיו דיסק.

בכל מקרה, שוכבים אצלי בבית ללא שימוש גם הפאנל פלסטיק וגם המתאם שליטה מההגה עם פאצ' של פיוניר במידה ומעניין אותך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הנה הקישר, מקווה שזה לא עובר על כללי הפורום. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=95847#post95847

לגבי מחיר, לא חשבתי עליו עדיין. אני יודע כמה עולה להביא את הרכיבים מחו"ל אולם אין לי מושג כמה דורשים עבורם בארץ (במידה וקיימים) אתה מוזמן להציע מחיר שנראה לך סביר באמצעות הודעה פרטית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...