Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד אם היית בא לקנות את הספייס הייתי נותן לך להתחבר אלי (כלומר לרכב כן :wink:),אבל בן אדם שלא מבין מה זה, הגיוני שלא ירצה שמישהו זר יחבר לו איזה מכשיר לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא סתם מתחבר. לפני שאני עושה את זה אני מציג את המכשיר לבעל הרכב, מסביר לו מה הוא עושה ומבקש את רשותו להתחבר.

כאמור, עד היום היחיד שסירב לי היה סוחר שהתחזה להיות אדם פרטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
קצת פרופורציות.

אלעד, אני לוקח את המשפט הזה לכיוון השוני, כלומר עם כל הכבוד לפחד מסיכונים, קצת פרופורציות, יש גבול לדרך החתחתים שאפשר להעביר מוכר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לי באופן אישי לא תהיה בעיה לאפשר למישהו להתחבר למחשב.

מצד שני אני יכול להבין שלאנשים אחרים אולי תהיה בעיה.

היו לי מקרים שהגעתי לבדוק רכב, והכשהוצאתי מד עובי צבע קטן אנשים עשו לי פרצוף של wtf :?

V5

פורסם

מי שיבקש, אני אתחבר עם הכבל והמחשב שלי ואראה לו שהכל נקי.

אני יכול להבין אנשים שלא יסכימו לכך, מי שלא מבין בזה לא מוכן שיתעסקו לו ברכב.

רוצה להוציא לוג ולעשות בדיקות מעמיקות נוספות? יש מכון בדיקה + מוסך מורשה יבואן, הם יבדקו עבורך

עם המכשור המתאים תוך מתן אחריות לבעל הרכב במידה והם יוצרים תקלה.

לדעתי, השאלה פה היא פחות אם אחד מאיתנו היה מאפשר זאת, אלא אם אדם רגיל שאינו מתעניין ובקיא בתחום

הרכב היה מאפשר זאת - לדעתי לא, ובצדק.

פורסם
אלעד, אני לוקח את המשפט הזה לכיוון השוני, כלומר עם כל הכבוד לפחד מסיכונים, קצת פרופורציות, יש גבול לדרך החתחתים שאפשר להעביר מוכר.

בן.

איזו דרך חתחתים בדיוק? להתחבר למחשב הרכב שלו לשתי דקות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני הייתי מסכים במידה והקונה היה חותם שבמידה ונגרם נזק לרכב כתוצאה מהחיבור הוא לוקח אחריות (להזכיר לך שמחשב ניהול מנוע יכול להגיע לסכום של 5 ספרות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איזו דרך חתחתים בדיוק? להתחבר למחשב הרכב שלו לשתי דקות?

זו דוגמא אחת מיני רבות לקפריזות שונות ומשונות (כן משונה, כי אתה ופותה"ש הראשונים ששמעתי עליהם בכל הנוגע לבקשה לחיבור סורק תקלות כתנאי לרכישה) שיש לאנשים שונים ומשונים. לטעמי, לפסול רכב, רק כי לא נתנו לך לחבר סורק לרכב שאינו שלך (וכנראה שלמוכר, בד"כ, אין כל היכרות מוקדמת איתך קודם לכן) או בדומה לשרשור השני שרץ כאן , רק, והדגש על "רק", כי המוכר לא נתן לך לנהוג עליו (אך הסכים לכל השאר ואין כל סימן אזהרה אחר [ואני בטוח שבדוג' שלך, אם סריקה/בלי סריקה, כנראה שהיית עולה על הסוחר]), זו טעות ולפעמים יכול לעלות באקזמפלר מצויין על התעקשויות מיותרות.

ואת זה, תאמין או לא, אומר לך (ואני יודע שאין הנחתום מעיד על...) בן אדם פדאנט, ישר ויותר מכל, מאוד חשדן (עולה לי בבריאות אבל מה לעשות).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש תקלות שאין להם ביטוי חזותי?

נגיד יש תקלה מסוימת ברכב אבל אין ביטוי על ידי מנורה או כל סממן אחר?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

והדונגול הקטן מאיביי עם סמארטפון יאפשרו בדיקה כזו?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רוב האנשים לא מבדילים בין אפילקצית Torque למערכת שיכולה לשנות את המחשב (כמו VCDS) כי הקונקטור נראה אותו הדבר, כך שלפחות תאורטית ניתן לקודד מפתח או לשנות משהו במחשב בזמן "הבדיקה". זה שקשה לעשות משהו לא אומר שאי אפשר לעשות אותו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא הייתי נותן להתחבר.

אם אתה רוצה להתחבר אז בוא למורשה ותקרא שם מה שאתה רוצה. שם לא אכפת לי שיפרקו את האוטו וירכיבו אותו מחדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...