Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ shelby mustang?

greendude
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראיתי את הסרטון. זה לא שלבי אמיתית כנראה. והנה למה - יש שני דגמים של GT500:

אחד של השנים 67-68, שם הגריל מקדימה ובכלל כל החזית כולל הפגוש והכל נראים שונה.

ואת הדגם של 69-70, שנראה עוד יותר שונה. (חזית, מכסה מנוע, חלונות...)

עכשיו, תסתכל בצד ותראה שכתוב GT500E. תגגל את זה, ותראה שמדובר ב-super snake. רכב 1 מ1, שדבר ראשון - שוב, לא נראה ככה, ודבר שני - יש אחד כזה בעולם, וידוע איפה הוא, וזה לא בישראל.

למעשה השלבי היחידה שנראית דומה לרכב הזה הוא שלבי 66, אבל בשנה הזו היו רק GT350. וזה דגם נדיר ויקר לכשלעצמו, ככה שאין סיבה להפוך אותו למשהוא שהוא לא ע"י שינוי הכיתוב בצד והוספת הפנסים העגולים במרכז החזית.

אז לא. זו לא שלבי. זה סתם פאסטבק שעשו לה הסבה. (ודרך אגב, מנוע 427 צריך לעשות הרבה יותר רעש, לדעתי)

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

פורסם
כבר שנים יש דיבורים על שלבי אמיתית שנמצאת בארץ בתכלס אני מעולם לא ראיתי אותה אבל אני לא אתפלא כי יש כאן כבר כמה רכבים יקרים יותר ככה שהכל אפשרי. בנוגע לרפליקות של אלינור מהסרט עקיצה ב60 שניות אלו נבנו על בסיס מוסט נהג רגילה אבל עם מכלולים מהשורה הראשונה ככה שבמציאות הו נוסעות טוב בהרבה משלבי מקורית...

אבל אפשר בכלל להביא רכב כזה לארץ? שכמו שאמרת, עם מכלולים אחר כו'...

פורסם (נערך)

שלבי אמיתית עם חתימה של קרול שלבי במקום מסויים ברכבhttp://aussieexotics.com/forum/dlattach/attach,50422/image/1967-shelby-mustang-gt500-for-sale-right_jpg/american-muscle/1967-mustang-fastback-bullitt-clone-5662.0.html

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם

סתם 2 מגניבות שיש באיבאי

http://www.ebay.com/itm/Shelby-GT350-Investment-Grade-1-of-5-Shelby-GT350-Factory-Paxton-Supercharged-289-V8-4-Speed-/221566941656?forcerrptr=true&hash=item33966b39d8&item=221566941656&pt=US_Cars_Trucks

http://www.ebay.com/itm/Shelby-GT500-1967-shelby-gt-500-4-speed-428-authentic-documented-fully-restored-/361073676102?forcerrptr=true&hash=item5411ab0f46&item=361073676102&pt=US_Cars_Trucks

ואם כבר אז זאת המוסטנג הכי מפגרת שיצרו בדור א :-)

cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Mustang-BOSS-429-1969-ford-mustang-boss-429-rare-wimbledon-white-restored-4-speed-must-see-/111480246795?pt=US_Cars_Trucks&hash=item19f4bd920b&vxp=mtr

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שניה אני קונה. יש לך איזה מליון וחצי להלוות לי?

(כי בכ"ז, כל מה שאני משלם עליה יוכפל אוטמטית בכניסה לארץ)

פורסם
יותר טוב פיירמונט אחת ביד מעשר שלבי על העץ

שאלה למבינים

האם השמשה הקדמית של הפיירמונט הנדונה בשרשורים הקודמים מתאימה למוסטנג קופה 66 ?

פורסם
שאלה למבינים

האם השמשה הקדמית של הפיירמונט הנדונה בשרשורים הקודמים מתאימה למוסטנג קופה 66 ?

לפי העין זה לא נראה אותו מבנה בכלל...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלבי אמיתית אחת בצבע ירוק אצל אספן מישראל הרכב משנת 67 הרכב נוסע פעם ב..................

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

• תוכן חדש...