Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ shelby mustang?

greendude
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זה רכב שהייתי מת לקנות, אבל מציאותית אני אסתפק בהחלט בלראות אחד מקרוב... (אלא אם כן אני אזכה בלוטו במינימום של 30 מליון :p)

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי ליד כרמיאל לפני שבועיים בערך.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חונה/נוסעת/מרקיבה לצד הדרך?

אגב, ממה שהבנתי, החלק הבעייתי ברכבים האלה זה שיש הרבה מוסטנגים רגילות שעשו להן "הסבה" להראות כמו שלבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדשה,לא יודע אם הסבה או לא.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1967-shelby-gt500-survivor.jpg196X_Ford_Mustang_GT350.jpg

אין אמיתיות שמסתובבות חופשי (gt350 ו-gt500) ,יש אחת עם קיט מעקיצה ב60 שניות אבל אני בספק שזאת gt500 אמיתית ,עם חלקים תואמים. בד״כ לוקחים fastback ומלבישים עליה קיט ,מוסיפים את המדבקה gt500 .

דרך אגב ,אני חושד שאתה מתכוון לקיט מהסרט כשאתה מדבר על שלבי מוסטאנג ולא על הדבר האמיתי .

מהסרט :

images.jpeg

עריכה אחרונה על ידי bubens
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה "שלבי מוסטאנג ולא הדבר האמיתי"?

שלבי "קוברה" וכל אלה היו בת'כלס ליין מיוחד של מוסטנגים, עד כמה שאני יודע. פשוט בשלב מסויים התחילו להתייחס אליהם כ"שלבי קוברה" ו-שלבי GT" בלי המילה מוסטאנג, אבל עדיין זה מוסטאנג, בבסיס שלו.

אני יודע שאלה רכבים נדירים שנמכרים (המקוריים כמובן) במעל ל-100K כשהן משופצות ומתוקתקות, השאלה היא אם כאלה יש בארץ.

פאסט-בק עם קיט בשביל הקטע זה לא מעניין, למרות שפאסט-בק בפני עצמו בלי כל מני שטויות דווקא סבבה לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור, רכב כזה במצב תצוגה ונוסע עולה בארה"ב ויכול להגיע עד ל 100K$ ,בארץ הייתה אחת שנמכרה לפני שנתיים באחת מסוכנויות רכבי העל בסכום של 350 אש"ח.גם אני הייתי מת לקנות,במחיר הנכון הכל אפשרי!

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

goose - אני יודע, כמו שכבר ציינתי פה לפני כמה הודעות.

אגב - יש "סוכנות" בארה"ב שמתמחה בשיפוץ ומכירה של שלבי. המחירים שם לשלבי "מוכנה" מתחילים ב-120K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר שנים יש דיבורים על שלבי אמיתית שנמצאת בארץ בתכלס אני מעולם לא ראיתי אותה אבל אני לא אתפלא כי יש כאן כבר כמה רכבים יקרים יותר ככה שהכל אפשרי. בנוגע לרפליקות של אלינור מהסרט עקיצה ב60 שניות אלו נבנו על בסיס מוסט נהג רגילה אבל עם מכלולים מהשורה הראשונה ככה שבמציאות הו נוסעות טוב בהרבה משלבי מקורית...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש אחת אצל אספן שברשותו כמה רכבים מעניינים.עד כמה שאני יודע היא עם גיר רגיל,ויש חותמת מקורית של שלבי שחתם על כל דגם כזה.

עופר בן צבי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...