Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ספייס ורסו כיורשת לסוזוקי ליאנה

ozzzi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב חברים,

ברשותי סוזוקי ליאנה 5 דלתות יד 3 שנת 2005 (82K ק"מ) כ-3 שנים. אני יותר ממרוצה ממנה, נוסעת טוב, נוחה ואמינה בטירוף. אמנם לא מלכת היופי אבל זה פחות חשוב לי. אפילו לא שותה הרבה דלק והפלוס הכי גדול הוא שתא המטען ענק ואני יכול להכניס את הכלב בכיף באחורה :).

סוף כל סוף הבנתי עד כמה 5 דלתות זה פרקטי!

למרות כל זאת, אני חושב להתחדש ולעבור למשהו מעט חדיש יותר, בכל זאת 9 שנים על הכביש (האם הגיוני להחליף?).

הרכב הינו הרכב הראשי בבית (של אישתי) ואני נוסע בפיקנטו. אנחנו 4 נפשות וכלב (2 מבוגרים, תינוקת וילד בן 3).

כאשר ראיתי את הספייס ורסו היא מאוד הזכירה לי את הליאנה מבחינת החבילה שהיא מציאה. האם כך הדבר?

הבנתי שקיימים 2 דגמים ושעדיף את הדגם המאובזר יותר. מדובר בקנייה של רכב משומש ולא חדש.

מבחינת סדר עדיפויות:

1. בטיחות

2. חסכונית בדלק - שמעתי שהיא כן

3. תא מטען גבוה (סטיישן או משהו כזה)

4. אמינות - טויוטה אמינה, האם הדגם הזה אמין כמו הליאנה?

5. מחירי טיפולים וחלפים

ראיתי שהמחיר שלה סביר יחסית ועומד בתקציב שהצבנו על 70K +- לשנת 2011

אשמח לשמע ממישהו שנוסע ברכב יותר פרטים.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס וורסו היא מיקרוואן כמו הונדה ג'אז, ניסאן נוט, קיה סול וסיטרואן C3 פיקאסו.

היא אכן מציע מרווח פנימי גדול ביחס לממדים וסידור הישיבה הפנימי ניתן להתאמה ברמה של קיפול כיסאות והזזה של המושב האחורי קדימה ואחורה ע"ח נפח תא המטען.

מבחינת בטיחות, ממה שאני זוכר הספייס וורסו לא עבר מבחן ריסוק. הוא מצויד ה-6 כריות אויר ובקרת יציבות.

חיסכון בדלק - לא החזקתי אחת כזאת אבל כדאי לבדוק באתר KML ולקרוא מבחני דרכים שנערכו לדגם.

תא המטען כמו שציינתי ניתן לקוסטומיזציה, כדי להוביל בעלי חיים מומלץ להסיר את המדף האחורי ולהזיז את הכיסא האחורי כמה שיותר קדימה.

לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות, הדגם אמנם נמכר בכמויות קטנות אבל יחידת הכוח זהה לזו שביאריס וגם שם לא שמעתי על בעיות מיוחדות. התיבה היא אוטומטית רציפה נעימה יחסית לתיבות רציפות אחרות אך בעלת אופי פעולה שונה מתיבה אוטומטית רגילה כמו שיש בליאנה שלך.

לגבי מחירי טיפולים כדאי שתבדוק מול מרכז השירות של טויוטה שהכי קרוב אלייך. באותה הזדמנות אני ממליץ לך לנסות לתאם נסיעת מבחן על הרכב, אמנם היום נמכר דגם מתוח פנים אבל אין הבדלים משמעותיים ואין כמו נסיעת מבחן בכדי לבדוק האם הרכב מתאים לך.

בהצלחה וחג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל זה תלוי אם לכלב יש רישיון ונהיגה ואם אתם נותנים לו מדי פעם את הרכב או לא! :lol:

לגבי הספייס ורסו הבנתי שזה רכב טוב אבל חברים שנוסעים עליה סיפרו לי שצריכת הדלק יחסית גבוהה ולא דומה למה שמובטח, ושהוא קצת רועש במהירויות גבוהות והנסיעה לא לגמרי חלקה. אבל חוץ מזה שמעתי עליו הרבה דברים טובים.

לפי שאר הפרטים שציינתם אני ממליץ לשקול גם את הקיה סול 2011.

תא מטען גדול, תא נוסעים באיכות טובה, מרווח מאד גם מלפנים וגם מאחור, מחיר סבבה ונהיגה חלקה ונעימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס ורסו אכן רועש במקצת, בגלל הגיר הרציף. אבל צריכת הדלק ממש לא גבוהה ולמעשה מדובר באלטרנטיבה מאוד חסכונית למכונית משפחתית, שמתאימה מאוד למי שנוסע בעיקר בתוך העיר.

קיה סול 2011, לצורך ההשוואה, עוד פחות חסכונית בדלק מהספייס ורסו. וגם נוחות הנסיעה שלה לוקה בחסר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...