Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הודעה שפרסמתי שאני מחפש מגבר להגביר סאב 800 ואט פיוניר קיבלתי הצעה ממישהו:

אם אתה מעוניין יש לי מגבר של AUDIO-BANK (יש חיקויים של אוודיו בנד... זה המקורי !!!!)

בקיצור מגבר 4 ערוצים 1200 וואט 4 יציאות ,

עכשיו שתבין ... המגבר עדיין בקרטון ובניילון עם אחריות לעוד 8 חודשים של JBL האחריות

הכי חשוב ...הוא לא גנוב וכדומה !

מגבר מפלצת שעולה בסביבות 2300 -2500 שקל , אני מוכר ב1200 שקל ,

אם אתה מעוניין דבר איתי ... יש אחריות המגבר מעולם לא חובר כי הוא עוד לא נפתח ...

אני לא ממש מכיר תחברה (חברה טובה?) ולא יודע כמה אמור לעלות כזה מגבר בקיצור תעזרו לי פה תודה לעוזרים

פורסם

יש אודיו באהן, לא אודיו באנק...זה החיקוי של אודיו באהן

לא מכיר את החברה או המגבר. אז אין לי מושג על טיב המגבר.

אם הוא יכול לגבות את המחיר בלינק או תמונה או משהו כזה, אולי זה יהפוך לקצת יותר אמין...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...