Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם עליה נסעתי בתור נוסע אבל עם מנוע 1.5,חייב לציין שהרכב נוח בנסיעה,לא יודע איך מאחור,לחברים של ההורים שלי יש B3 לא יודע עם איזה מנוע כבר מספר שנים,מאוד אמינה,טוב מדובר על סובארו..

מנוע ה1.5 עגלה לכן באמת עדיף אחת עם ה2.0.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה על הסקפטיות אבל שנת 2009 עשתה 15K ק"מ? נשמע לכם הגיוני?

זה אומר שהרכב נסע ביום בערך 10 ק"מ.

אתה חייב לבדוק את העניין הזה, נשמע הזוי בהחלט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אולי הרכב באמת לא נסע הרבה,אבל זה קל יהיה לראות בהיסטוריה של מוסך מורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל כך הלחיצו אותי עם עניין הגיר שירדתי מזה

אבל כן, הרכב שייך לאישה מבוגרת וזה כל מה שהוא נסע

פורסם (נערך)

ק'מ נמוך זה לא הזוי ולא נעליים. יש רכבים כאלה, תתפלאו. צריך לבדוק לפי הסטוריית טיפולים ורישוי שנתי -

מה הקמ' שנרשם.

מנוע 1.6 דווקא לא זכור לי שיש שרשרת טיימינג וכל התקלות במנועים הם של ה- tsi למיניהם (מותחני ושרשרות טיימינג).

1.6 זה מנוע מיושן אבל אמין.

אכן, גיר dsg משושה הילוכים - צריך להיות אמין לאין שיעור מהמקביל לו עם 7 הילוכים (וזו נקודת תורפה שתצטרך גם לבדוק - אם בוצעו עדכוני תוכנה או שהיו בעיות כלשהן).

נראה לי שאתה קופץ מרכב לרכב לפי נוחות (פיזית) בעיקר.

שקול שוב את האיביזה הזו. ק"מ כזה נמוך - לא תמצא הרבה.

תצטרך לאמת את הקמ' ולראות שלא עברה תאונה כלשהי / שאין משהו כרוני.

זה נכון דרך אגב לכל רכב שתרצה לקנות.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

איפה הבעיה?

לדודה שלי יש טרנספורטר 2010, 4 שנים וחצי על הכביש עם 23 אלף ק"מ, הכול מתועד ברישיונות והיסטורית טיפולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה לי שאתה קופץ מרכב לרכב לפי נוחות (פיזית) בעיקר.

שקול שוב את האיביזה הזו. ק"מ כזה נמוך - לא תמצא הרבה.

תצטרך לאמת את הקמ' ולראות שלא עברה תאונה כלשהי / שאין משהו כרוני.

זה נכון דרך אגב לכל רכב שתרצה לקנות.

אני לא קופץ מרכבים לפי נוחות

יש לי קו מסוים ודברים שחשובים לי ברכב

אני מבין שזה הזוי שבנאדם בודק קיה פורטה/סיד, מיצובישי לנסר החדשה, סובארו B3 וסיאט

אבל ההסבר הוא פשוט:

הפורטה 2011 [הגירסא החדשה יותר] התאימה לי מאוד אבל הבנתי שאין לי את הממון כדי לקנות יד ראשונה מפרטי עם ק"מ סביר.

סיאט זה פשוט מציאה שהתגלגלה לפתחי אז בדקתי את דעתכם אבל אז סיפורי הגיר שקראתי כאן ובכלל הלחיצו אותי מדי, נראה כמו הימור גדול מדי.

מיצובישי לנסר זה רכב שמוצא חן בעיני - ואני מחפש אותו כל הזמן בשוק

כנ"ל סובארו B3

זה הכל, פחות או יותר

אם היה לי יותר כסף סביר שהרשימה היתה עוד יותר ארוכה.....

פורסם (נערך)

אז נניח שבעוד שבוע הגיר ינפח את נשמתו. מחיר הרכב צריך לשקף עלות החלפת גיר והמוניטין שלו ואז לדעתי האיביזה עדיין רלוונטית.

פות"ש אמר שהמחיר נמוך יחסית. כמה תעלה החלפת גיר DSG ? עשירייה במוסך מורשה? זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה (לוקח סיכון מחושב).

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...