Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מA לB במקסימום 15 אוטומט לקרובת משפחה.

התקציב עלה ל15 ומצאתי סיטרואן C5 2.0 שנת 2006 בערך עם 180 ומשהו אלף ק"מ נדמה לי...

מכל המכוניות שראיתי עד היום בתקציב הזה לה היה הכי פחות הזעה מאזור אטם ראש המנוע (לכולם בלי יוצא מן הכלל היה), השמן והמים היו נראים תקינים והרכב הרגיש טוב עם העברת הילוכים די נקייה עם ברקסים והיגוי תקינים.

הרכב מטופל לפי הזמן עם היסטוריה ולא חסכו עליו גם עם צמיגים חדשים וכו'...

הבעיות ששמתי לב אליהן הן כמובן ההזעה מהאטם ראש, רעש קרקוש כאשר ההגה מוחזק מסובב עד לקצה (לכל צד) ובולמים לא היו נראים רטובים אבל ממש יבשים עם שריטות?!

האם אלו תקלות חמורות? לקחת לבדיקה? לנסות למצוא מצב יותר טוב בתקציב הזה, מה דעתם?

בתודה מראש!

פורסם

C5 עם 180 אלף?:roll:

אם הגיר לא עבר שיפוץ אז הוא בדרך.

אתה שוכח שברמות מחירים כאלה רוב הסיכויים שתצטרך ליישר קו בעלות של כמה אלפי ש"ח לכן הייתי דווקא מחפש מכוניות סביב ה10 אלף.

עדיף לך לבצע יישור קו איכותי ב 5 אלף מאשר לקנות רכב ב 15 ולנסות לחסוך על היישור קו

פורסם

בתקציב כזה עדיף פורד פוקוס. הרכב נוח למדי, בטיחותי, אמינות טובה ומבחר גדול - יהיה קל למצוא אחת טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או מגאן. בתקציב הזה תוכל לקנות 2006 שמורה,אולי גם 2007.רכב מפנק ביותר.

אני לא מסכים עם הטענה של עלות יישור קו לרכב במחיר שכזה. לדוגמא,מי שייקנה את שלי (2007) לא יצטרך להוציא שקל בחודשים הקרובים.

פורסם

הידוע לך ש-C5 תהייה יקרה לאחזקה מרכבים מקבילים אחרים ? (ויקרה מאוד לאחזקה אם טופלה שלא לפי הספר ?)

אתה חייב באמת רכב כזה ? (מותר, אם ניתן להגיד זאת, אבל צריך לדעת למה נכנסים).

האם הגיר שופץ מתישהו ? (שיפוץ מלא/חלקי/שסתומים ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

זה רכב לעשירים. אתה עשיר? יכול להרשות לעצמך ממוצע של 1000 ש"ח בחודש לאחזקה? אם התשובה היא לא, רד מהרכב הזה.

יש רכבי מנהלים גדולים שאינם כ"כ עשירים בטכנולוגיה ייחודית, אולי שווה לך ללכת עליהם - רכבים כמו סובארו B4, פורד מונדאו (למשל) - סובלים מתדמית גרועה, נמכרים כמעט 40% מתחת למחירון ומהווים אלטרנטיבה מעולה לנהג חסר תקציב שגם לא נוסע הרבה (כי הם בולעים דלק).

פורסם

ה C5 גם גדולה ומסורבלת, יחסית למה שאפשר לקנות בכסף כזה למטרה שלכם (זה אחרי שאני מסכים עם כל דברי קודמי לגבי למה לא C5...).

חוזר וממליץ על מגאן דור ראשון 2002-4 5 דלתות. יש כאלו שמורות ומטופלות וזה רכב מאוד מוצלח, חסכוני, בטיחותי, נוח...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...