Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאבא שלי יש יונדאי אקסנט 2005 והחל להתחמם הרכב ולאבד הרבה מים מהרדיאטור. ראיתי שנפתח סדק בדוד העליון והחלפתי לו את הדוד , נאמר לי במוסך שההחלפה תעלים את הבעיה. בסיום ההחלפה והניקוי של הרדיאטור הנעתי והבנאדם שהחליף אמר לי שהלך אטם ראש מההבחנה שמים מבעבעים ברדיאטור. אני רוצה לשלול לחלוטין אפשרות של בעיה קלה יותר לפני שאני מוציא אלפייה +.לא נסעתי מאז על הרכב מחשש להתפרצות כפי שהזהירו אותי. תבינו, אכלתי אותה במוסך באלפים ואני חושש להידפק שוב. איך אני יכול לוודא שזה אטם ראש ומה ההבדל בין "אטם ראש" ל"הלך ראש מנוע" כמו שקרה לי עם הרכב שלי לא מזמן ועשיתי לו שיפוץ ראש... אמרו לי שאטם ראש זה לא סיפור גדול אבל אז כנראה צריך חריטה וצריך ... וצריך וצריך...

פורסם

מים מבעבעים במיכל עיבוי לא בחייב שזה אטם ראש מנוע, יכול להיות טרמוסטט או חיישן חום שמפעיל את המאווררים מאוחר מידי ולכן המים מבעבעים.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

• תוכן חדש...