Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 טורבו דיזל

Shai Edrie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב הוא רכב חזק, חסכוני ויקר לטיפול ולתיקון. אם הסיבה לקניה היא רצון לחסכון בעלויות אחזקה, לא בטוח שבשור ה התחתונה הקניה תהיה כדאית. זה מאד תלוי ברמת התחזוקה של הרכב לאורך חייו, והמרחק שהוא עבר עד כה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את zvit ומוסיף, עד כמה שאני יודע לA4 בשנתונים האלה (אם זה לא קוואטרו - 4X4) יש גיר רציף שצריך לבדוק ב7 עיניים לפני הרכישה כי התיקון שלו יקר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לגרסת הדיזל אין גיר רציף. בסך הכל מדובר ברכב עם מנוע וגיר שהיו זהים פחות או יותר בפאסט. הפאסט שירתה כמונית, בדיוק בדגם הזה. נכון שהיה גם דגם נחות יותר מבחינת נתון כ"ס ומומנט.

ממה שאני זוכר לגבי הפסאט לא היו בעיות מיוחדות. חבל שפותח השרשור לא כותב לגבי איזה שנה הוא בודק, אבל בגדול אני לא יודע על בעיות מיוחדות. ככל שהאקזמפלר עבר מאות אלפי ק"מ בהחלט יתכן שצריך לבדוק ב- 7 עיניים.

בהצלחה ושנה טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לגרסת הדיזל אין גיר רציף. בסך הכל מדובר ברכב עם מנוע וגיר שהיו זהים פחות או יותר בפאסט. הפאסט שירתה כמונית, בדיוק בדגם הזה. נכון שהיה גם דגם נחות יותר מבחינת נתון כ"ס ומומנט.

ממה שאני זוכר לגבי הפסאט לא היו בעיות מיוחדות. חבל שפותח השרשור לא כותב לגבי איזה שנה הוא בודק, אבל בגדול אני לא יודע על בעיות מיוחדות. ככל שהאקזמפלר עבר מאות אלפי ק"מ בהחלט יתכן שצריך לבדוק ב- 7 עיניים.

בהצלחה ושנה טובה

סליחה על חוסר הנתונים אחי

שנת 2004

156 קילומטר

יד שנייה

יד ראשונה הוציא מהחברה

נורא רוצה אוטו חזק אחי שיגיב לי יפה במידה ואני ילחץ על הגז בתלבטתי גם להונדה אקורד לקחת אחייץף לא יודע מה לעשות חחח חייב תייעוץ שלכם אני לא מבין גדול ברכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הוא רכב חזק, חסכוני ויקר לטיפול ולתיקון. אם הסיבה לקניה היא רצון לחסכון בעלויות אחזקה, לא בטוח שבשור ה התחתונה הקניה תהיה כדאית. זה מאד תלוי ברמת התחזוקה של הרכב לאורך חייו, והמרחק שהוא עבר עד כה.

רכב שנת 2004

כבר 156 אלף

יד שנייה

רוצה רכב חזק יפה כול הנתונים ביחד חחח התלבטתי גם בין הונדה אקורדד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...