Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה מסמרות ברזל שהיו בשימוש נרחב בעבר, (שמסמררים אותן במכה).

אני צריך מסמרות בעובי של 6 מילימטר.

תודה מראש לעונים.

בברכה אריקמסמרות.jpg

פורסם

אין שום בעייה להשיג מסמרות כאלו, נסה לחפש אצל סיטונאי ברגים בת״א.

בעבר השתמשתי בכאלו על מנת לייצר תושבות מנוע לוולבו 240.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום בעייה להשיג מסמרות כאלו, נסה לחפש אצל סיטונאי ברגים בת״א.

בעבר השתמשתי בכאלו על מנת לייצר תושבות מנוע לוולבו 240.

תודה חן

אנסה אצלם, פשוט היום כבר לא משתמשים במסמרות אלו בגלל המצאת הפופ ניט הקל יותר לתיפעול והקיים בגירסאות שונות של אלומיניום ברזל ונירוסטה.

בברכה אריק

פורסם
מה יש לך נגד eBay? הזמנתי והגיע אלי כעבור יומיים. קרא כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2012/07/13/%D7%94%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A9%D7%9C-26-069-%D7%A1%D7%95%D7%A3/

[ATTACH=CONFIG]396379[/ATTACH]

ישראל שלום

קראתי כבר ובעניין רב על סימרור ודרך הסימרור של הצינור לתיבת ההגה של הרובר שלך ואילו מחירים משוללי מציאות דרשה ממך חברת השילוח עבור המסמרות מארצות הברית , מעניין מה עשו איתן לבסוף .עוד דבר מעניין שבתחילה בכלל לא רצו למכור לך כי אינך חברה ולבסוף שלחו לך ללא ידיעתך.

קנייה באי ביי כנראה יותר מהירה ולעיתים יותר זולה אך העניין שבחיפוש המהנה נעלם ומכיוון שזה לא דחוף אני מעדיף לחפש בארץ . אם לא אמצא אקנה בחו"ל.

בברכה אריק

פורסם
איזה כמות אתה צריך ומה האורך?

חן.

שלום חן

אני צריך 8 מסמרות פלוס עוד כמה ספר. לגבי האורך אין לי עדיין את המידה המדוייקת ולכן התכוונתי לקנות ארוכות יותר ולקצר לפני הסימרור.

אלו מסמרות המיועדות לחיבור בית דיסקיות הקלאץ' לגלגל השיניים במצ'לס (G3L ) ובשביל אורך מדוייק יש צורך בפירוק כל המכלול. אם יש לך כזה מפורק תוכל להיות לי לעזר בקביעת המידה.

בברכה אריק

פורסם

האופנוע שלי מקורי ונוסע ולא צריך שיפוץ .אני רוצה להחליף את הסל של הקלץ והוא מסומרר לגלגל השיניים באמצעות 8 מסמרות. מה שמוזר זה שהחורים בסל הם 6 מילימטר (עדיין לא פרקתי את הישן ) והרי המידות צריכות להיות אינצ'יות והכי קרוב זה 15/64 .

דבר נוסף שאני צריך לסדר זה את הטעינה ,אני מקווה שהדינמו תקין ואני מחפש וסת LUCAS MCR2 שקיים באופנועים אנגליים רבים ,BSA וכד' ואולי גם דינמו .

הישגתי בינתיים מסמרות ברזל 6 מילימטר קוטר , האם אתה יודע יותר פרטים על המידה המקורית של המסמרות ?

בברכה אריק

lucas2.jpg

lucas.jpg

• תוכן חדש...