Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה היה כך הייתי ברמת גן לעיסוקי 10-9-14 המיכל היה כמעט שליש ריק תדלקתי כ 30 ליטר (כתמיד) , תדלקתי בסונול בשדרות אלוף שדה, לאחר מספר ק"מ בחזור לירושלים הרכב התחיל לרעוד ולקרטע הטורים התחילו לקפוץ בסרק והסחיבה ירדה ב2500 ומעלה הרכב ממש קפץ ורעד.

הגעתי לבית וחשתדי שאולי בעיה בכוייל או דלק . למחרת בבוקר המוקדם היה לי נסיעה לבאר שבע , כך שנסעתי , אך לקראת ההגעה לבאר שבע הבעיה התחילה להעלם יחד עם הדלק המהול שכנראה נשרף , כך שבבאר שבע כבר המצב היה תקין ונכון לעכשיו כבר נסעתי לים המלח ושוב תל אביב והכל תקין כך שהבעיה היחידה שיכולה להיות זה הדלק . מזל שלי שאני ועשה 300-400 ק"מ ביום אז גם אם יש דלק דפוק הוא נשרף ב 24 שעות .

בכל מקרה תזהרו מהתחנה הזאת , והאם יש למי להתלונן נגד זה זה ?

פורסם

להתלונן בלי לצרף משהו שמבסס את התלונה - חשבונית תיקון של תקלה שנגרמה לך עקב דלק לא תקין וכו' - לא שווה כלום.

אין כל הוכחה שהייתה בעיה בדלק.

לא הבנתי האם זה הסתדר אחרי תדלוק נוסף או במהלך נסיעה על אותו מיכל עדיין.

באיזה רכב מדובר?

פורסם

הסתדר לקראת זה שהמיכל נגמר , ואז תדלקתי מחדש והכל נעלם לגמרי .

לא מצפה לפיצוי הרי זה ישראל , אבל שאנשים יזהרו .

דרך עגב הבעיה לא בכוייל כי היה לי ספייר שהתקנתי (קניתי בשביל המוביל ) והבעיה המשיכה .

פורסם

תשמ'ע, אני גר ברמת-גן ומתדלק באופן קבוע בתחנה הזו ולא נתקלתי עד היום בבעיה כולשהי.

בדוק את עצמך שוב פעם.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני גם לא מבין איך לאחר כמה מאות קילומטרים הבעייה הסתדרה. אם הדלק היה מהול תופעות הלוואי היו נמשכות עוד כמה קילומטרים אחרי התדלוק הבא, בטח לא לפניו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני מתדלק שם באופן קבוע, אומנם לא תדלקי בתאריך הספציפי שאתה תדלקת, אבל לא נתקלתי בבעיות עם הדלק שם.(השירות לעומת זאת, משהו אחר...)

פורסם

אגב עוד משהו, בהנחה שאתה נוהג ברכב סטנדרטי שעושה בערך 1:12 בבין עירוני, נסיעה מר"ג לירושלים ואז לבאר שבע היא בערך 180 קילומטר (פירגנתי, היא פחות).

180 קילומטר לחלק ל 12 שווה 15 ליטר, כלומר לאחר שריפה של 15 ליטר דלק מהול כביכול הבעייה הסתדרה, מה שלא מסתדר עם העובדה שהיו לך עוד לפחות 30 ליטר "מהולים" במיכל.

לדעתי אין שום בעייה עם הדלק. בעיות שמופיעות פתאום ונעלמות פתאום נוטות לחזור. המשך לעקוב ונשמח לשמוע דיווח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אאז הנה הוכחתה הדלק פשוט נגמר מהר בטירוף כי כנראה היה מהול והרכב התאמץ הרבה יותר , תודה רבה לך איתמר לא חשבתי על הנקודה הזאת .

טפו טפו טפו כנראה שלא נגרם נזק , אבל על עובדה אני לא אתווכח תידלוק , בכביש 4 התחיל להשתגע השתגע עד באר שבע ב 250 ק"מ שרף מיכל דלק שלם . ותדלוק מחדש בדלק נורמלי והכל עובד שוב טיפ טופ (הייתי אתמול בין המלח סוחב נהדר והצריכה מצויינת שוב כרגיל ).

מרק אתה איש צדיק וגיבור כולל ההגנה הלא מתפשרת שלך על תוצרת וואגנים , וגם הפעם בחירוף נפש סיכנתה את הגולף להוכיח לעולם ולכולם ש 3 ימים אחרי לך תדע באיזה משאבה הדלק תקין הידדד....

אחלה שבת אנשים ושכל אחד יעשה מה שבא לו אני רק ציינתי עובדה.

מבחינתי אם ננשכתי פעם אחת אני יותר לא תקרב לתחנה הזאת

פורסם (נערך)

על-מנת להוכיח שהדלק מהול היה עלייך לשאוב כמות מסויימת ממיכל הדלק ולהעביר לבעל מקצוע או למעבדה מוסמכת בכדי לבדוק האם הדלק מזוהם ובהתאם לממצאים לשקול האם לפתוח אשכול עם כותרת "אזהרה".

מהסיפור שלך ניתן ללמוד שהייתה בעיה ברכב ולאו דווקא מאיכות הדלק.

דרך אגב לא כול משאבת דלק מוזנת ממיכל דלק נפרד וייתכן שכול המשאבות מחוברות לאותו מיכל דלק או מקצתן.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...