Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג רנו קליאו חדשה שנת 2014 שנקנתה לפני כ 5 חודשים (בבקשה אין צורך לרשום תגובות על הקניה :-D) .

התקלה היא שכאשר התחלתי נסיעה ברכב ביצעתי פניה ובזמן הפניה הרגשתי שהחישוק של ההגה פשוט מנותק מהציר

ועל מנת לבצע פניה הייתי צריך לסובב את חישוק ההגה לזווית של כ40 מעלות עד אשר הגלגלים פנו .

מין הסתם הזמנתי גרר והאוטו נלקח למוסך מורשה.

השאלה האם יש פה מקום לדרישה מסוימת מהיבואן של הרכב, אני קצת מפחד לעלות על הרכב כרגע אחרי שיתקנו אותו ??

פורסם (נערך)

הרכב עדיין במוסך ואני קיבלתי חילופי .

תכלס היתי מעוניין להשאר עם אותו דגם , מה לגבי רכב חדש במקום את כל הכסף בחזרה ? כי בנוכחי קצת מפחיד לנהוג עכשיו !!!

עריכה אחרונה על ידי korenblum23
הוספה
פורסם

התגובות הראשונות היו ציניות, אף אחד לא יחזיר לך את כל הכסף או פיצוי. תקלות מתרחשות גם ברכבים שזה עתה ירדו מפס הייצור ובשביל זה קיימת האחריות.

יחד עם זאת התקלה שלך נשמעת לי די מוזרה, ככל הידוע לי אין אף רכב בעולם בו ההגה אינו מחובר ישירות למסרק ההגה וממנו לגלגלים, כך שהתלונה שלך לא נשמעת לי אפשרית.

יכול להיות שהיה כתם שמן או מים (או סתם משטח אספלט חלק במיוחד) כשהתחלת את הפרסה, מה שהוביל לתת היגוי ונראה לך שהרכב לא פנה כמו שצריך. ברכב עם הגה חשמלי כמעט ו/או נהג שלא מכיר את התחושות קשה לדעת מה קורה שם למטה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר ,

אז ככה לגבי התקלה נתחיל בזה רק שעקב התקלה נפסקה עבודת המוסך וכל העובדים הגיעו לראות את מוזרות התקלה ולכן אני אסביר לך שוב את התקלה .

חישוק הרכב נע בחופשיות של כ40 מעלות על הציר שמחובר למסרק .

רק תדמיין לך מה היה קורה אילו זה היה משתחרר לי בזמן פניה במהירות גבוהה

פורסם

אוקיי.

נשמח לשמוע עדכון מה בדיוק מקור התקלה ומה עשו כדי לתקנה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה שכן יהיה? זה שיש פגם אחד לא אומר שיש עוד פגמים.

היה פה בחור עם בעייה במגאן DCI בחיישן של הלחץ אוויר, עובדה שלא ראיתי אותו חוזר לכאן ומתלונן שוב.

אף אחד לא יחליף לך רכב/לא יזכה אותך. המקסימום שאתה יכול לבקש זה טיפול מתנה או איזה פיצוי, לא יותר מזה. קיבלת רכב חלופי ותגיד תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
התגובות הראשונות היו ציניות, אף אחד לא יחזיר לך את כל הכסף או פיצוי. תקלות מתרחשות גם ברכבים שזה עתה ירדו מפס הייצור ובשביל זה קיימת האחריות.

יחד עם זאת התקלה שלך נשמעת לי די מוזרה, ככל הידוע לי אין אף רכב בעולם בו ההגה אינו מחובר ישירות למסרק ההגה וממנו לגלגלים, כך שהתלונה שלך לא נשמעת לי אפשרית.

יכול להיות שהיה כתם שמן או מים (או סתם משטח אספלט חלק במיוחד) כשהתחלת את הפרסה, מה שהוביל לתת היגוי ונראה לך שהרכב לא פנה כמו שצריך. ברכב עם הגה חשמלי כמעט ו/או נהג שלא מכיר את התחושות קשה לדעת מה קורה שם למטה.

איתמר

באינפיניטי Q50 הגלגל הגה לא מחובר למסרק.

פורסם

למרות חומרת התקלה, והשמחה שלא ארעה בכביש מהיר, תקלה יכולה להתרחש בכל רכב חדש. לא הייתי מסיק מזה דבר על האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...