Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, אין להשיג MR PINK, ולחילופין את הHONEYDEW .

מה אתם עושים? מזמינים מחו"ל? מצאתם חלופות מיצרניות אחרות?

אנא שתפו

M-TECH E46

פורסם

ראיתי שיש גם סבון מקציף של CarPro שלפי מה שראיתי עושה עבודה טובה מאוד.

גם אני מחכה בקוצר רוח למשלוח שיגיע. פשוט מעצבן בטירוף!!!

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

IronX?

סבון טוב אבל הוא אגרסיבי ומפשיט כל הגנה.

אני שוקל להזמין גלון האנידו מאמזון.

איזה סבון טוב אפשר לקנות?

דרך אגב אין צפי לשמפויים של כימיקל גייס באוטוסטור, לפני חודשיים הם אמרו שיהיה עוד 3 שבועות, מה שגורם לי לחשוב שאכלנו אותה והיבואן התקפל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי שם היום, ואמרו לי שזה ייקח עוד שבוע שבועיים, והמשלוח כבר בדרך (עזב את ארה"ב).

אני גם שוקל לקנות בחו"ל, אבל בחלק מהאתרים גם יש מחסור, ובנוסף עלויות השילוח לא זולות, בטח שלא עבור גלונים

M-TECH E46

פורסם

יש לי גם

HONEYDEW

וגם

Hyper Wash

מבחינתי התוצאה זהה, אנחנו מדברים על PRE-WASH.

ההקצפה באווטר שלי נעשתה עם

Hyper Wash

בזמנו היה כאן איזה דיטיילר אחד שאמר שההוני קצת יותר אגרסיבי ויכול להסיר הגנות.

פורסם

הקפצה:

אני מוציא הזמנה מחו"ל (כמה דברים קטנים לרכב, לא דיטיילינג), אך הם מחזיקים את הMR PINK וההאנידיוו במלאי.

ההתלבטות היא אם להוסיף אותם להזמנה, או שבמקרה מישהו יודע משהו חדש על המלאי של CG בארץ? היו דיבורים שהמכולה שלהם בדרך.

אם זה יקרה בקרוב - אחלה, אחרת אני אוסיף אותם לסל שלי. (ולצערי? לא חסכוני בכלל, המחירים הם בין 50-70 שקל לפריט)

מישהו? משהו?

M-TECH E46

• תוכן חדש...