Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני שוקל (אבל באמת רק שוקל בינתיים), לעבור לנקסוס 5.

כרגע עם אייפון 5s ומאוד מרוצה, אבל בא לי קצת גיוון אחרי קרוב ל5 שנים עם אייפונים.

אני טס באמצע החודש לבודפשט וחשבתי אולי לרכוש מכשיר שם. (מעוניין ב32 ג׳יגה אם זה משנה).

האם זה כדאי?

פער המחירים מצדיק את היעדר האחריות המקומית?

ועוד משהו,

ראיתי בזאפ שישנם שני דגמים למכשיר d820 ו d821 מה ההבדלים בינהם?

תודה מראש,

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לדעתי ביזבוז,יש לך מכשיר טוב,מעבר למסך גדול יותר לא תיראה שיפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

D821 מאפשר לך דור 4 בארץ.

בינתיים אני מאוכזב מהדור הרביעי באורנג' וחזרתי לדור 3.

לדעתי מעבר מ 5s יהיה 'הלם תרבות' מ ios ל אנדרואיד וגם התחושה של מסך ענק. מבחינת ביצועים/טכנולוגיה של המכשירים אתה לא מתקדם.

אולי כדאי לך לחכות קצת כי שני דגמים חדשים אמורים לצאת לכל אחת מהחברות.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תודה.

אני עדיין מתלבט וממש לא בטוח לגבי המעבר.

בסה"כ אני מרוצה מהאייפון, אבל רציתי לגוון מעט.

אולי בכל זאת אשאר איתו עוד קצת.

פורסם

לא יהיה שום הלם תרבות, אני עברתי מ 5S ל htc one m7 והסתגלתי בקלות, אם אתה בן אדם קצת טכנולוגי שמבין מה טוב ומה לא גם לך לא תהיה בעיה

מבלי להכנס למה יותר טוב ios vs android מבטיח לך שיהיה לך רגעים של משבר שבו תרצה לשבור את האנדרואיד לחתיכות, מצד שני ברגעים אחרים תגיד לעצמך למה לעזאזל אפל לא עשו את באייפון?!

אגב, המסך הגדול הוא באמת תענוג אבל עוד שבוע יוצא גם אייפון עם מסך גדול... תעשה את השיקולים שלך...

פורסם

אני לא בטוח עד כמה זה רעיון טוב לעבור בקיצוניות כזאת ממכשיר "עוטף" שלמעשה קובע לך מה טוב בשבילך, להפך המוחלט של מערכת הפעלה פתוחה לחלוטין שבה אתה אחראי על הכל, ולמעשה צריך לדאוג גם לדברים שבאייפון דאגו לך, ויגרום לך להיכרות אינטימית עם ה-Google Play Store כמעט לכל דבר קטן.

בכל מקרה נראה לי מוקדם להוציא את ה-5S לפנסיה, או שהכוונה להעביר אותו למישהו אחר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכוונה היא למכור אותו במחיר שיאפשר לי לקנות את הנקסוס מבלי להוסיף כסף.

האם מעבר ל LG G3 יהיה פחות קיצוני?

תודה,

עודד.

פורסם

כן המעבר לכל מכשיר שאינו למטרת פיתוח (הנקסוסים הם למטרות פיתוח) יהיה פחות קיצוני.

אני לא מכיר אותך ואת השימושים שלך, ייתכן שהמעבר הקיצוני יעשה לך טוב ויתאים לך, אני פשוט מזהיר שזה קיצוני.

ייתכן גם שהנקסוס תפור בשבילך כי אתה אוהב להשתמש דווקא באפליקציות שלך, ולקסטם את הכל וכו'.

אישית אגב מאוד אהבתי את הממשק של LG ב-G2, עם ה-G3 לא יצא לי לשחק בגירסת ייצור אמיתית, אבל בגירסת הטרום ייצור הוא היה מאוד דומה.

ואם המטרה היא למכור את ה-5S אז אני מציע אולי לקפוץ לחנות סלולר ולהשתעשע עם כמה מכשירים לראות מה בדיוק מתאים לך.

באיזה איזור אתה בעולם? אירלנד נכון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אירלנד = ירושלים :)

תודה.

זה באמת רעיון טוב לבדוק פיזית את המכשירים לפני שאני בוחר.

את הנקסוס יש לחבר, כך שאני יכול לבחון אותו לעומק.

בגדול, אני לא טכנופוב ואפילו די אוהב את ההתעסקות (כל האייפונים הקודמים שלי היו פרוצים למטרת קיסטום).

מה שכן, בכל מה שקשור לאנדואיד, אני בתול לגמרי! :shock:

עודד.

פורסם

אני מאמין שתסתדר עם זה, ולפי התיאור שלך הנקסוס מתאים לך יופי טופי, אתה בסדר עם ההגבלות האחרות שלו כמו סוללה קטנה ולא נשלפת ומצלמה?

(עניין הסוללה הלא נשלפת קיים גם ב-G3), אבל הסוללה גדולה יותר.

בחנויות באג בד"כ יש מבחר של מכשירים שניתן לשחק איתם, וכשאתה יכול לשחק עם כולם אחד אחרי השני ההבדלים מתחדדים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי בעיה עם הסוללה (בכל זאת אני לסוללה של האייפון :? )

באמת קראתי ביקורות פושרות על המצלמה, בעיקר בתאורה בעייתית. בכל מקרה את התמונות הטובות שלי אני משתדל לצלם עם DSLR.

עודד.

פורסם

אם ככה אז הנקסוס נשמע מתאים לך :)

בכל זאת הייתי הולך לבדוק אותו קצת לפני כן, ואולי אפילו להשוות עם טלפונים אחרים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...