Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! רכשנו מאזדה 3 2006. בבדיקה נאמר לי שבלמים חלשים וזהו. אחרי יום נסיעות הרגשתי

שבכל לחיצה על דוושה ברקס היא יורדת יותר מדי לא עצרת במקום אלא ממשיכה ליפעול עוד קצת. עשיתי כמה בדיקות, בוסטר תקין. אוויר אין במערכת. ניגשתי למוסך חשבתי שזה משאוות בלם מרכזית אבל הם טוענים שזה משוואת abs נדפקה, ושם לא יבש לגמרי, אני הסתכלתי לא ראיתי שמן ברקס אולי הדים של שמן ברקס

אם יש למשהו ניסיון עם בעיה כזאת

נא תמליצו תודה.

אני מרחובות

פורסם (נערך)

שלום דוד,

1- בדוק מתי הרכב עבר טסט - אם עבר ממש לאחרונה גש למכון הטסטים בו הרכב עבר טסט - הראה להם את הבדיקה ובקש שיבדקו שוב את הרכב כדי שתדע אם מבחינת כח הבלימה יש / אין בעיה אמיתית.בכל מקרה חייבים לגשת גם למוסך אבל אתה בינתיים אוסף נתונים.

2- אם קיימת היסטוריית טיפולים מסודרת - בדוק אם הוחלף איזשהו רכיב רלוונטי במערכת הבלימה וגש למוסך שטיפל בבעיה כדי לבדוק איתו מה הוא מציע. אולי יש עוד אחריות על התיקון שבוצע.

3 - האם ה abs עובד ברכב? לא ציינת זאת - נסה לבצע מספר עצירות חירום מעל 60 קמש - אם יש תקלה אקוטית - נורית תקלה אמורה להצביע על כך בכל מקרה בעת הנעת הרכב או בעת הפעלתה - בעצירה חזקה.

4- בכל מקרה אין אפשרות להצביע במדוייק על הבעיה האמיתית ב100 אחוז ואולי יש יותר מבעיה אחת - לכן - גש **בהקדם האפשרי ** למוסך -רצוי מורשה מאזדה שמכיר טוב את הרכבים שלו - בבעיות בלמים צריך לטפל מיידית.

בהצלחה ותעדכן

עריכה אחרונה על ידי avizvi

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

abs תקין נורה בזמן נסיעה לא דולקת

האם מערכת abs יכולה להשפיע על ירידת דוושה?

ואם כן, אז אם מנתקים אותה לזמן בדיקה מחשמל אמור לתת תשובה, שזה abs עושה את הביעה?

פורסם

1. מחר בוקר בדוק במיכל נוזל הבלמים את המפלס.אם נמוך,הוסף ראשית. סע כמה ק"מ ובדוק לאחר מכן,אם המפלס ירד (המערכת סגורה ואם יש אובדן צריך לטפל במערכת עצמה) על מגוון תקלות אפשריות:מגבר בלם לא תקין,צינור ואקום/מחובר לבוסטר או שיש תקלה,שכדי לאתרה יש לפרק 4 גלגלים,להעלות את הרכב על הליפט ולבדוק יסודית מה קורה שם בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה סימנים של משוואת בלם מרכזי גמורה?

הוצאתי היום עוד פעם אוויר אבל לא עוזר דוושה יורדת נמוך ואז עוצרת את רכב

יש עוד הצעות

או תציעו מוסך שאפשר לסמוך אליו

תודה

• תוכן חדש...