Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי כבר בן שנתיים, ומלא בסימני סווירלס ושריטות קלות. שרואים רק בשמש או בזוויות.

לצבע יש עדיין ברק והוא נראה טוב, אך השריטות הקלות מרגיזות אותי וברצוני להפטר מהם.

ובאותה הזדמנות לרענן גם את צבע הרכב.

אני לא יודע בדיוק איזה פוליש מומלץ לעבודה ידנית (צבע הרכב לבן)

האם אני צריך לעשות פעמיים פוליש? פוליש גס ואחרי זה עדין? (כמובן פלסטלינה לפני)

חשבתי על הפוליש של Chemical Guys V34 ואחרי זה V38. האם הם מתאימים לעבודה ידנית?

ראיתי שמומלץ אפליקטור לעבודה ידנית של Lake Country כתום לפוליש גס, ולבן לפוליש עדין.

או שיש אפליקטורים טובים יותר?

תודה על העזרה!

פורסם

יקח לך 4-5 שעות לעשות פוליש בצורה סבירה. עבודה מאומצת מאוד. וזה רק רמה אחת.

ממליץ לשכור מכונה ויום-יומיים ולעשות כמו שצריך.

אם אתה עדין בעניין אז בגדול אפשר להסתדר גם עם אולטימייט קומפאונד (פוליש מצויין כשלעצמו וזול יותר מהCG) והפד הצהוב של מג'ס. יותר קל להפעיל איתו לחץ ביחס לקאנטרי.

בכלל, לעבודה ידנית מכל מה שקראתי, הכי טוב לקחת את החומרים של מגוויארס, יש את האולטימייט קומפאונד שהוא גס והאולטימייט פוליש שהוא עדין יותר (אפשר גם סווירלX בתור פוליש עדין). החומרים האלה זולים ונותנים תוצאה מעולה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה I.G הבעיה שאני מהדרום. ולצערי, אין פה איפה לשכור מכונת פוליש.

אני יודע שפוליש ידני הוא מאוד קשה, ודורש הרבה זמן. חשבתי לחלק את

העבודה למספר ימים.

פורסם

יש חבר'ה מהדרום עם מכונה שאולי יוכלו להשאיל לך (שווה אפילו בתשלום. זה ממש המון עבודה קשה).

אני מציע לך לקנות את האולטימייט קומפאונד (יש באוטודיפו, בקבוק קטן ב45 ש"ח או משהו כזה) ופד כתום. אם תראה שאתה לא מגיע לתוצאה הרצוייה (למרות שידנית אתה אמור לקבל משטח די מבריק) תקנה גם את העדין יותר, אבל לפי דעתי אין סיבה.

פורסם

איזה פד כתום?

אני אנסה ידנית חלק אחד ברכב, ומשם נראה איך נתקדם.

האם האולטימייט קומפאונד ישאיר ברק לאחר היישום?

פורסם

זה הפד הכתום אליו הוא התכוון: http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Chemical-Guys-Hex-Cut.html

ה UC אמור להשאיר תוצאה סבירה של ברק, אין לו ציון גבוה ברמת הברק שלו, לכן מומלץ להשתמש גם בפוליש עדין (UP).

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מגוואיירס בכול ההדגמות שלהם משתמשים בפד הצהוב הפשוט שלהם (5 ש"ח) וגם הוא עושה עבודה לא רעה (מנסיון, בתאכלס לא שמתי לב להבדל מול הכתום)

וידנית אני בספק אם תגיע לברק יותר גבוה מהUC. העבודה שתשקיע נראת לי לא פרופורציונאלית בעליל לשיפור בברק שתקבל

פורסם

תודה רבה על העזרה! מחר יש מבצע באוטו דיפו על מוצרי

מגוואיירס 25% הנחה.

אני אקנה את UC ואנסה על מכסה המנוע. אני אצלם לפני ואחרי ואעדכן.

נראה כמה זמן יקח לי החלק הזה.

• תוכן חדש...